0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Muller Color Dreams

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Muller Color Dreams Парфумована вода
Немає у наявності

Franck Muller Color Dreams – Мрія кольори веселки

 

Чи зустрічалися ви раніше наяву з такою неймовірно складною, високотехнологічною - і одночасно абсолютно гармонійною розкішшю, як твори Френка Мюллера? Найвідоміша інноваційна годинникова фірма з бездоганною репутацією розширила сферу свого впливу, і світ високої моди технології часу зустрівся зі світом витончених ольфакторних фантазій. Так з'явилася чудова композиція Franck Muller Color Dreams , що втілює собою дивовижної краси модель годинника цього бренду, названу «Кольорові мрії».

Деревно-шипровий парфум переливається безліччю відтінків цитрусів та зелені, теплих прянощів та дорогоцінної деревини. Він прекрасний практично в будь-який сезон, але найкрасивіший навесні, влітку і восени, коли його іскриста свіжість особливо приємна як власникам, так і їхньому оточенню.

Історія аромату

 

Творець бренду Френк Мюллер створив свій бренд елітарних годинникових механізмів з нуля, і з 1991 року домігся заслуженого права вважатися одним із найкреативніших та інноваційних фахівців як класичних моделей, так і творінь нового покоління. Найскладніші технології, ювелірна краса і точність виконання, дорогоцінні матеріали та найкращі у світі фахівці – ось складові успіху марки, на рахунку якої понад два десятки винаходів: безліч моделей турбійонів і найнезвичайніші функції, доступні власникам: годинник з індикатором температури тіла, суміщення трьох годин поясів одночасно, найменший у світі годинниковий механізм і ще безліч інших неймовірних ідей – це справді бренд майбутнього!

Неймовірний у своїй ретельності та красі і фірмовий стиль флаконів: формою вони нагадують обриси циферблатів бренду, їхня полірована золота поверхня захоплює своєю досконалістю, як і дорогоцінні корпуси годинника, а кришечка імітує виконану філігранно головку для заводу механізму.

До 25-річчя швейцарського годинникового будинку було випущено серію з 5 парфумерних композицій, одна з яких, «Кольорові мрії», провела паралель між найвищою якістю парфумерним твором та незвичайним, барвистим оформленням однойменної моделі з різнокольоровими цифрами. Хоча це рідкісна, елітарна продукція, купити Franck Muller Color Dreams в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де легко замовити та в найкоротший час отримати гарантовано справжній витвір мистецтва!

 

Franck Muller Color Dreams - всі відтінки мрій !

Композиція відкривається яскравим і напрочуд багатогранним цитрусовим акордом, складеним з нот мандарину та грейпфруту, бергамоту та лимона. Іскриста краса вступу посилена терпкою запашною зеленню чорномородинових листочків і чудовим пряним тріо мускатної шавлії, кардамону та коріандру.

"Серце" парфуму зачаровує найлегшою насолодою водних лілій, неймовірно освіжаючою чистотою озонових нот, тонізуючою зеленню зеленого чаю і романтичним оксамитом рожевих пелюсток. Особливий шарм приносить тепла магія ванілі, а несподіваний штрих дарує темпераментний нюанс червоного перчика.

Фінал твору оповитий дерев'яною чарівністю багатоликого ветивера – то димного, то гірко-шоколадного, особливо ефектного в дуеті з білим кедром та пряними пачулями. Тяжіння мускусу в поєднанні і живим теплом амбри дарує аромату незриму владу над усіма нами.