0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Replay Tank Plate for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Replay Tank Plate for Him Туалетна вода
Немає у наявності

Replay Tank Plate for Him – для сильних духом особистостей

 

Цей густий, енергійний аромат, що належить до пряної, деревної групи, створений для молодих мужніх та рішучих чоловіків. Їхнє життя наповнене захоплюючими, романтичними пригодами, яскравими подіями, бурхливими емоціями. Герої парфуму – елегантні, харизматичні, цілеспрямовані люди, які чітко розуміють, чого вони хочуть, і як досягти бажаного. Вони живуть вільно, красиво, не відволікаються по дрібницях, вміють створити свято серед буднів і насолоджуються кожною миттю швидкоплинного життя.

Свіжа композиція, що хвилює почуття, надає стильному образу привабливі риси, надихає на активні дії, допомагає підкоряти оточуючих своїй волі, підкорювати жіночі серця. Інноваційне поєднання фруктових, квіткових, бальзамічних тонів дарує неповторне звучання, в якому зухвалість гармонійно переплелася з ніжністю, а сила з м'якістю, відбиваючи особливості поведінки джентльменів ХХІ століття.

Історія аромату

 

Компанію Replay започаткував італійський дизайнер-авангардист Claudio Buziol. Починаючи з 1978 року він випускав вінтажні блузки, а потім зайнявся виробництвом джинсів з деніму, взуття, аксесуарів, парфумерії. До кінця XX століття фірмові бутіки відкрилися у великих європейських, американських та азіатських містах, восени 2017 року магазини бренду з'явилися в Україні. Парфумерний дебют відбувся у 2008 році, до першої лінійки увійшли дві серії – чоловіча та жіноча.

З того часу парні композиції видаються щорічно, а у 2018 стартував випуск фланкерів Plate for Her та for Him , які поповнили колекцію Tank . Новинка, за традицією, представлена у концентрації туалетної води та продовжує індустріальну концепцію бренду. Неоднозначність, багатогранність ольфакторної піраміди передано у багатозначній назві цього ароматного твору: він перекладається як гравюра, пластина, призовий кубок, кліше.

Флакони виготовлені у стилі поп-арт, формою нагадують сріблясту металеву каністру. Єдиним декоративним елементом є квадратна етикетка з написом, виконаним у чорному кольорі. Такий дизайн асоціюється з мужнім характером парфуму та його власника.

Еліксир життєвої енергії

 

Пристрасну, інтенсивну мелодію починає солодке фруктове тріо: ніжний ананас і медова груша відтіняють витонченість образу, гіркий грейпфрут огортає прохолодою, кардамон бадьорить, піднімає настрій пряними, лимонними, евкаліптовими відтінками.

Ноти серця полонять акордами солодкої лаванди і бальзамічної з димними, шкіряними нюансами берези. Вкраплення теплого, камфорного розмарину та пекучого, пікантного перцю збуджують бажання, оточують інтригуючим, загадковим ореолом.

У шляхетній основі, заснованій на спокусливих переливах мускусу, звучать півтони вершкових бобів тонка, терпкого сандалу, смолистих почул. У бархатистий шлейф вплітаються м'які, пудрові нотки кашмірського дерева, «розповідають» про галантні манери та самовладання героя.

Якщо бажаєте надати своєму іміджу аристократичних рис, вам варто купити Replay Tank Plate for Him. Трендовий парфум можна на вигідних умовах замовити на сайті La Grande .