0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Arqus Essence D'Noire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Arqus Essence D`Noire Парфумована вода
Немає у наявності

Модний бренд Arqus з ОАЕ представив у 2011 році вишуканий парфум для чоловіків. Інтригуюча та елегантна східна композиція адресована людям стильним, успішним та привабливим. Її власник воліє вести активний спосіб життя, не боїться приймати кинуті виклики, наполегливий, цілеспрямований та харизматичний. Впевнений у собі, що має гарний смак і тонке почуття стилю, він завжди виділяється на тлі інших. Залучати захоплені погляди прекрасної статі йому допомагає чудовий аромат.

Він вишуканий і привабливий, миттєво бадьорить, наповнює неймовірною енергією, освіжає та налаштовує на позитив. Букет іскристий і яскравий, переливчастий і динамічний, він увібрав у себе пікантний темперамент дорогоцінних спецій, бешкетні вогники цитрусів і спокусливе тепло благородної деревини, які зливаються в справді запаморочливу симфонію, що радує неймовірною палітрою відтінків.

Парфумована вода має підкреслено мужнє і елегантне звучання, приємно лоскоче рецептори і хвилює кров. Вона таємнича та інтригуюча, що виділяється серед інших, але при цьому ненав'язлива, має гарну стійкість і помітний шлейф. Це чудовий вибір для будь-якого ансамблю, як денного, так і вечірнього. Відмінно поєднується зі строгим діловим костюмом чи улюбленими джинсами, стильною сорочкою чи футболкою-поло. Завдяки своїй універсальності, багатій палітрі відтінків та чуттєвій глибині стане яскравою родзинкою будь-якого образу. У її компанії можна сміливо вирушати на роботу в офіс та ділові переговори, на зустріч із друзями та побачення з коханою, на концерт чи ресторан. Вона допоможе виділитися на тлі інших, підкреслить імпозантність та унікальний стиль свого власника.

Відкривається чудово збалансована та багата композиція соковитим блиском стиглих фруктів. Свіжі плоди розсипаються на міріади сліпучих іскорок, миттєво покращують настрій та вселяють впевненість у своїх силах. В аурі такого аромату будь-які труднощі здаються легко переборними, а проблеми несуттєвими, настільки цитрусові акорди позитивні та життєствердні. Кокетливим нотам вторить щедрий розсип пікантних прянощів. Пекучі та темпераментні, вони надають звучанню особливої інтриги, багаторазово підвищуючи градус напруги. Така комбінація розбурхує уяву і мотивує на підкорення нових вершин, допомагаючи розпочати продуктивний та вдалий день. У фіналі чарівного букета проступає царська дерев'яна база. Вона робить парфум більш імпозантним і респектабельним, спокусливим і незабутнім.

Така композиція припаде до смаку натурам привабливим і сміливим, рішучим і наполегливим - чоловікам, які не звикли відступати перед труднощами, вважаючи за краще вперто рухатися до поставлених цілей і незмінно досягати успіху.

Флакон випущено у традиційному для торгової марки оформленні. Кубічний фіал зі зрізаними гранями виконаний з димчасто-чорного скла та увінчаний квадратною кришкою в тон. Придбати Arqus Essence D`Noire в Україні можна в інтернет - магазині La Grande.