0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Police To Be Tattooart for Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Police To Be Tattooart For Man Туалетна вода
1 095 грн
Police To Be Tattooart For Man Туалетна вода (тестер)
125ml
653 грн

Police To Be Tattooart For Man – естетика самопрезентації

 

Як підкреслити свою індивідуальність неординарним способом? Секрет знає італійський модний бренд Police , який представляє своїм шанувальникам не просто епатажний флакон, а й класну ідею для самовираження – зробити собі татуювання за допомогою аромату To Be Tattooart For Man ! Увага буде прикута до вас завдяки ефектному поєднанню амбрових та фужерних, деревних та теплих пряних, фруктових та ванільних, лавандових та мускусних акордів.

Це відмінний аксесуар для весняних та літніх casual-образів. І якщо навіть дрес-код вашого способу життя не допускає таких проявів індивідуальності, як татуювання, то цей чудовий парфум ви точно зможете собі дозволити!

Історія аромату

 

Бренд «Поліс» відомий у світі своїми найцікавішими дизайнерськими рішеннями, які незмінно приносять його популярність продукції.

У 90-х роках минулого століття він прославився своїми дзеркальними темними окулярами, які, здавалося, носив увесь світ. А в наші дні «Поліс» відкрив собі виробництво парфумерних композицій. Його продукція – переважно для молодіжної аудиторії, і найпопулярнішою колекцією стала To Be – лінійка з 24 видань у флаконах-черепах, кожен із яких оригінально прикрашений та підкреслює неповторну індивідуальність свого власника.

У 2017 році вийшов парний парфум «Мистецтво татуювання», представлений у чоловічому та жіночому варіанті. У рекламному плакаті ця новинка візуалізована закоханою парою, тіла якої прикрашені химерними візерунками тату, що показують естетику цієї субкультури.

Купити Police To Be Tattooart For Man в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього оригінального бренду з Італії, створеного у 1978 році братами Вальтером та Енніо Де Ріго.

 

Енергія та свіжість

Ця деревно-фужерна композиція з перших миттєвостей освіжить вас яскравим ягідним акцентом чорної смородини з її запашною кислинкою та терпкістю. Цю ноту красиво доповнюють іскриста прохолода лимонної вербени та ароматний пряний нюанс кардамону.

У «серці» аромату панує аристократична лаванда, вишукано аранжована із тонким ароматом мускатної шавлії.

Приємну насолоду у фіналі привносить нота карамельно-зелених бобів тонка, теплою чуттєвістю огортає Ambroxan, а нота Amberwood лише посилює це враження на шикарній дерев'яній базі.

Якщо вам потрібний універсальний аромат, який ефектно доповнить і спортивні, і повсякденні образи, вам варто купити Police To Be Tattooart For Man в інтернет-магазині La Grande, - цей сучасний і демократичний за вартістю парфум вас не розчарує!