0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange I Am Trash Les Fleurs de Dechet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre d`Orange I Am Trash Les Fleurs de Dechet Парфумована вода
193 грн

Etat Libre d`Orange - це провінція в Південно-Африканській Республіці. Заснована голландськими колоністами-бурами, вона тривалий час перебувала під контролем Британської імперії. Тільки після багатьох років боротьби змогла здобути незалежність і стати Помаранчевою Вільною Державою. Там народився і виріс Етьєн Де Свардт, засновник одного з найепатажніших і найяскравіших парфумерних брендів. Філософія його компанії - це абсолютна, необмежена свобода творчості, без стереотипів, догм, загальноприйнятих норм та правил. Аромати торгової марки створюються, щоб підкреслити індивідуальність свого власника, його унікальний смак та стиль, а також яскраву харизму та небажання бути як усі. Однією з найбільш обговорюваних та успішних композицій у лінійці будинку стала I Am Trash/Les Fleurs de Dechet , представлена у 2018 році.

Це східно-квітковий букет, створений Даніелою Рош-Андрієр (Daniela Roche-Andrier), співробітником Givaudan, яка раніше працювала з торговими марками Guerlain, Lancome, Prada та Kenzo. Унісекс-парфум з шокуючою та провокаційною назвою відображає суть нашого часу: нескінченне та безвідповідальне споживання. Суспільство не знає цінності речей і звикло швидко позбавлятися всього, що не відповідає запитам та ідеалам, що змінюються з космічною швидкістю. Те, що ще вчора було у тренді, сьогодні може опинитися у кошику. Так відбувається не лише з предметами, а й з людьми та стосунками. Все рано чи пізно виявляється на сміттєзвалищі, приречене гнити і розкладатися, а ми захоплюємося новою ідеєю, щоб потім забути і про неї.

Бренд закликає найбільш відповідально ставитися до планети, на власному прикладі показуючи, що прекрасне можна знайти навіть у горі відходів. Усі компоненти парфумованої води є результатом переробки відходів промисловості або ензимних біотехнологій. Так, нота яблука отримана з пюре яблучного, побічного продукту при виробництві соку. Akigalawood - це інноваційний матеріал, що відтворює запах пачулієвої олії в лабораторних умовах і тим самим зберігає саму рослину. Після первинної дистиляції кедрові тирсу та рожеві пелюстки були перероблені повторно для есенцій атласького кедра та троянди, а синтетичні матеріали, як молекули Sandalore та Iso E Super також отримують за допомогою процесів Upcycling. Така парфумована вода - ідеальний подарунок для еко-активістів і просто людей, які дбають про стан планети.

Сам аромат незважаючи на кричучу назву і скандальну рекламу, на подив делікатний, ніжний і цілісний. Зрештою, матерія не зникає, а тільки змінює свою форму. Плоди в'януть, щоб потім знову перетворитися на рослини, запускаючи нескінченний цикл оновлення. Композиція свіжа та зелено-фруктова, з солодкими акцентами яблуневого кольору та запашної троянди, чудовим пудровим підтоном та апетитною вершково-деревною базою. Прозора, елегантна та витончена, вона стане справжньою родзинкою будь-якого ансамблю.

Придбати Etat Libre d`Orange I Am Trash Fleurs de Dechet в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.