0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
4 567 грн
5 310 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino Парфумована вода
165 грн
Акція
Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino Набір (парфуми 2 флакони по 10 мл)
4 836 грн

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino – душа Флоренції !

 

Італійський бренд ексклюзивної парфумерії Tiziana Terenzi представляє найчарівніші аромати Італії, зібрані Паоло Теренці в її наймальовничіших куточках. Традиційно Флоренція вважається одним із найколоритніших регіонів, і чудова композиція Spirito Fiorentino чудово передає його унікальну ауру. Парфум наповнює простір яскравими акордами шкіри з її тваринними тонами, благородного дерева, теплих прянощів, амбри та диму, білих квітів та цитрусів, - краса цього поєднання відтінена незвичайними мохистими та землістими нюансами.

Твір адресований чоловікам і жінкам, які віддають перевагу насиченим, складним квітковим деревно-мускусним композиціям. Парфум стане ефектною прикрасою для вечірніх чи денних подій холодного сезону – особливо виграшно він звучить восени та взимку.

Трохи історії

 

"Дух Флоренції" - ефектна частина найяскравішої колекції будинку Теренці - знаменитої Luna Collection. Яскравий червоний флакон, обрамлений золотом, символізує розкіш старовинного міста в Італії, на честь якого названо твір. На кришку нанесено золотисте зображення символічної карти фаз Місяця на небосхилі.

Інтерес парфумера Паоло і його сестри Тіціани до таємниць Всесвіту дозволив їм створити унікальне портфоліо свого сімейного бренду, заснованого Гільєрмо Теренці ще в 1968 році як майстерня для виробництва аромосвічей, а в новому тисячолітті з 2012 року засяяв, ніби засяяв.

На сьогоднішній день бренд представив вже понад 80 видань, об'єднаних у 12 колекцій – вражаючий вибір вишуканих творів, серед яких ви неодмінно знайдете свого фаворита – цілком можливо, це буде саме неповторний «Дух Флоренції».

Купити Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна парфумерія бренду, що втілює ексклюзивність та італійську розкіш.

 

Пристрасть та експресія

Відкривається твір чудовим квітково-пряним, солодко-терпким, теплим і трохи землистим ароматом шафрану – найдорожчою у світі прянощі, що виготовляється з дуже рідкісних кольорів – крокусів. Цей неповторний запах гармонійно доповнений тонким і романтичним пахощами білих квітів - жасмину, що хвилює, і аристократичних лілій. Яскраві цитрусові іскорки приносить наповнений сонцем апельсин.

Серцевий акорд побудований навколо теплої, чуттєвої чарівності солонуватої сірої амбри і трепетного букету квітів, що обрамляють її, - тендітних конвалій, чуттєвих магнолій і солодкого тропічного іланг-ілангу.

Завершується враження яскравою та потужною розкішшю шкіри з Тоскани – домінуючою ноти у цій композиції. Її шарм посилений виразною деревною базою, майстерно складеною з нот берези, дубового моху зі схилів Апеннін та вершкової деревини сандалу в чарівному магнетичному хмаринці мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino в інтернет-магазині La Grande, якщо ви також небайдужі до італійського шику і готові до загальної уваги!