0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Rochas Mademoiselle Rochas Fun in Pink

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Mademoiselle Rochas Fun In Pink Туалетна вода
Немає у наявності
Rochas Mademoiselle Rochas Fun In Pink Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

2018 року молодіжна колекція Mademoiselle Rochas від популярного французького бренду поповнилася новим виданням. Fun In Pink - це лімітований випуск, представлений спеціально до весняних свят. Його відрізняє ефектна упаковка та дизайн без традиційного бантика. Формула туалетної води залишилася без змін. Чарівний букет стане чудовим вибором для весняно-літнього сезону. Він ігристий і приємно освіжаючий, дзвінкий та світлий – втілення безтурботності, юності та гарного настрою!

Динамічну та яскраву піраміду відкривають чудові цитрусово-ягідні переливи. Бергамот і чорна смородина злилися в чарівну симфонію радості та млості, розливаючись по шкірі міріадами сонячних зайчиків. Задерикуваті, кокетливі та бешкетні, вони так і бризкають соком, розфарбовуючи будні соковитими та яскравими квітами. З таким ароматом просто неможливо сумувати, настільки він позитивний і життєрадісний, миттєво наповнює енергією, бадьорить та вселяє впевненість у своїх силах.

П'янким плодовим мотивам вторить молода зелень. Бархатистий фіалковий лист щедро припорошений рожевим перцем, завдяки чому набуває особливої пікантності та інтриги. Пряні вкраплення підвищують розпал пристрастей і віртуозно відтіняють трепетну ніжність білих пелюсток. У серці парфуму пишно цвіте делікатна конвалія і спокуслива троянда, медово-солодка жимолість і привабливий жасмин, сплетені рукою майстра в спокусливу мелодію спокуси та млості. Свіже, принадно і так повітряно, наче ви ширяєте в блакитному небі над пухнастими хмарами! Завершують картину невагомі струмені мускусу, що повільно тануть на підкладці з кедрової деревини.

Комбінація граціозна і нескінченно витончена, звучить злагоджено і витончено, радуючи неймовірною палітрою відтінків та запаморочливим багатством переливів. Вона огортає свою власницю туманним серпанком, мерехтить немов кришталеві краплі роси під променями лагідного сонця. Туалетна вода дуже комфортна, не нудотна і ненав'язлива, приємна оточуючим і незмінно збирає компліменти.

Це чудовий вибір для денного ансамблю. Підходить для офісної роботи та лекцій в інституті, прогулянок містом та шопінгом, дружніх зустрічей або побачень, модних коктейльних вечірок та різноманітних культурних заходів. Підкреслює природну красу та елегантність своєї власниці, наділяє її неповторним паризьким шармом, додає кокетливого блиску очам і допомагає відчути себе просто чарівною!

Видання поміщене у фірмовий круглий флакон із ребристим ободом. Він виконаний із прозорого скла та увінчаний масивним сріблястим ковпачком, на якому красується логотип бренду. Вміст фіалу забарвлений у ніжно-пудровий відтінок. Купити Mademoiselle Rochas Fun In Pink можна в інтернет-магазині La Grande. Вибирайте між традиційним варіантом або флаконом-тестером на власний смак.