0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Korloff Paris Royal Oud Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris Royal Oud Intense Парфумована вода
Немає у наявності
Korloff Paris Royal Oud Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Korloff Paris Royal Oud Intense - максимум шарму !

 

Особливі приводи вимагають особливих ароматів – розкішних, чуттєвих, глибоких. Саме таким Korloff Paris Royal Oud Intense – нова, святкова, урочиста та респектабельна версія «Королівського уда», яка вже стала бестселером французького модного будинку Корлофф. Цей амброво-деревний, рожево-удовий, пряно-бальзамічний, пудрово-димний парфум зачаровує, немов східне зілля, при цьому ідеально підкреслюючи статус своїх власників. Назва «Інтенс» повністю виправдовує себе, адже насиченість, глибина та харизматичність парфуму неймовірно вражають з перших миттєвостей!

Такий аксесуар чудово доповнює чоловічий та жіночий імідж – кожен знайде у його звучанні особливий шарм. Він ідеально проявить усі свої найкращі якості в осінньо-зимовий сезон, підкресливши ваші переваги в низці свят і прикрасивши власників, подібно до сяючих коштовностей!

Історія аромату

 

У цьому ефектному флаконі укладено справжнє чаклунство. Він притягує до себе і своїм дизайном, і приємним колірним рішенням, і формою позолоченої кришки, виконаної у вигляді символу цього бренду - рідкісного, найбільшого у світі чорного алмазу Korloff Noir. У середині 70-х років минулого століття засновник бренду Daniel Paillasseur придбав у свою колекцію цей камінь у родини емігрантів Корлових, назвавши на його честь створену в 1978 році марку коштовностей і годинників, а в 1996 – також новий, парфумерний напрямок його ексклюзив . Навіть нестандартний обсяг флакона в 88 мл асоціюється з діамантом-талісманом, вага якого складала 88 карат.

«Королівський уд» у версії Інтенс вийшов у 2018 році, ставши продовженням ідеї флагманської версії цього аромату в рамках елітарної колекції Private. Перший парфум з'явився у 2015-му і звучав універсальніше, у новинки ж виражено вечірній, святковий характер.

Купити Korloff Paris Royal Oud Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція одного з найзнаменитіших і найшикарніших брендів нішевої парфумерії.

 

Чари дорогоцінного успіху

Ця екзотична, чуттєва композиція присвячена культовому для Сходу аромату аквіларії, яка також називається вдовим, райським, алойним, орлиним і навіть агаровим деревом – у нього стільки ж імен, скільки і відтінків аромату). Найбагатша гама включає солодкі, димні, шкіряні, пряні відтінки. Це одна з найцінніших рослин Південно-Східної Азії, ароматна олія з якої видобувають уже багато століть: уд – традиційний для східної культури афродизіак та ароматизатор.

Пахощі рідкісного дерева прикрашено й іншими відтінками, що задають ефектні фон і чуттєву базу: у хвилюючому дуеті з ним виступає оксамитова троянда, в композиції зібрані також акорди містичного смолистого ладану і пряного мускатного горіха, орієнтального колорибену . Вся ця пишність прикрашена привабливим шармом ванілі та мускусу.

Вам, безперечно, варто купити Korloff Paris Royal Oud Intense в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте нетривіальні східні аромати та хочете виглядати шикарно!