0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Korloff Paris Rose Oud Korloff Paris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris Rose Oud Парфумована вода
4 855 грн
Korloff Paris Rose Oud Парфумована вода (тестер)
100ml
4 370 грн

Korloff Paris Rose Oud - Східна класика: роман Рози та Уда!

 

Однією з найвідоміших, чуттєвих та розкішних тем парфумерії Сходу є дует прекрасної оксамитової троянди та глибокого, владного, харизматичного вудового дерева. Жіночий початок тут пристрасно та ефектно сплітається з чоловічим, це справжнє єднання Інь та Янь! Парфумована вода Korloff Paris Rose Oud зачаровує поєднанням деревно-удових та рожевих, шкіряних та амбрових, пряних та цитрусово-фруктових, димних та мускусних відтінків. Вона розкішна і респектабельна, немов декорація до фільму про життя селебрітіз або вечір у дорогому клубі, немов сукня вашої мрії або прикраса, подарована коханим.

Парфумована вода адресована як жінкам, так і чоловікам, і однаково ефектно доповнять образ незалежно від гендера, адже чуттєвість та шарм не знають штучних перешкод! Універсальний аромат чудово виявляє свої переваги у будь-який сезон, зігріваючи душу в зимові холоди та налаштовуючи на гарячий роман влітку – це справжній афродизіак для тих, хто хоче пережити незабутні миті!

Трохи історії

 

У цьому красивому чорному флаконі, у глянці його корпусу, елегантності таблички і навіть у продуманості упаковки буквально все говорить про найвищий рівень подібної парфумерії – це ніша для обраних поціновувачів. Колекція Memoire унікальна: всі п'ять її видань укладені у вишуканого відтінку коробки у вигляді дорогоцінних книжкових томів – ніби це й справді безцінні спогади про найяскравіші події у вашому житті.

Парфум «Троянда і Уд» - безперечно, книга, присвячена Любові - пристрасної і запаморочливої, глибокої та чуттєвої. Обидва ці інгредієнти традиційно використовуються в орієнтальних пахощах, складаючи класичну пару, але у ювелірного будинку Корлофф, що доповнює свої коштовності витонченою парфумерією, вдалося привнести в це поєднання особливу атмосферу французької вишуканості та елітарності.

Купити Korloff Paris Rose Oud в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, названого його засновником, ювеліром Даніелем Пайяссером, на честь найбільшого та рідкісного діаманта у світі – чорного красеня The Korloff Noir.

 

Символи Сходу

Композиція відкривається освіжаючою прелюдією з цитрусових нот та мирту – тонкого аромату з гіркувато-травними, камфорно-евкаліптовими нюансами. Потім входить головна тема - яскравий, емоційний серцевий акорд, де звучить приголомшливий дует темних оксамитових троянд і солодко-пряної, шкіряно-димної деревини уда. Хвилюючий тандем прикрашений відтінками ароматного солодко-терпкого шафрану та пікантних червоних ягід.

Зачаровує фінальний акорд, де дерев'яна тема розвивається дивовижними нотами гуаякового та кашемірового дерева, які привносять унікальні рожево-фіалкові та теплі відтінки деревини, що обволікають. Доповнюють аромат чарівний смолистий нюанс стираксу та тваринне тяжіння кастореуму, що дарує парфуму виражену сексуальність.

Вам, безперечно, варто купити Korloff Paris Rose Oud в інтернет-магазині La Grande, якщо ви притягуватимете до себе всі погляди та насолоджуватись захопленням!