0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Korloff Paris Iris Dore

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris Iris Dore Парфумована вода
5 826 грн
Korloff Paris Iris Dore Парфумована вода (тестер)
100ml
5 243 грн

Korloff Paris Iris Dore – золотий ірис як символ досконалості

 

Парфуми Korloff Paris Iris Dore наповнює простір навколо чудовими переливами фужерних та мускусних, деревних та пудрових, амбрових та пряних, ірисових, цитрусових та землістих відтінків. Він спокійний та інтелігентний, звучить дорого та елегантно – чудове доповнення як до образу ділової жінки, так і до образу стильного чоловіка: парфум створений у стилі унісекс.

Його недаремно називають ідеалом перфекціоністів, адже звучання твору універсальне не тільки в плані гендера: складно уявити собі, де і коли він здався б недоречним. Збалансований, бездоганний парфум чудовий у будь-який час року і з приводу! Він підкреслить не лише ваш смак, а й статус, адже парфумерія будинку Корлофф належить до ексклюзивів.

Історія аромату

 

Творців аромату надихнула на творчість барвиста, незабутня весільна церемонія у далекому індійському Джайсалмері – так званому «Золотому місті». Молодих прийнято прикрашати квітами і умощувати пахощами, внаслідок чого їхні тіла стають неймовірно привабливими один для одного, і в той же час не втрачають пишності та недосяжності вищих каст – ось чому парфум звучить одночасно привабливо та піднесено.

Парфум вийшов у складі Memoire Collection та оформлений у стилі цієї ексклюзивної лінії: лакові чорні флакони не відволікають від головного і водночас демонструють елітарність та гарний смак. Для них обрано культовий для бренду чорний колір, адже назву «Корлофф» цей модний дім отримав від свого засновника ювеліра Даніель Пайяссер на честь купівлі унікального чорного алмазу The Korloff Noir у 88 карат.

Крім прикрас та годинників, фірма знаменита також і парфумерією для обраний, і варто вам купити Korloff Paris Iris Dore в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – і ви зрозумієте, чому вона цінується не менше, ніж коштовності.

 

Шляхетний унісекс

Композиція відкривається аристократичним шармом лаванди, ефектно доповненої іскристим цитрусовим дуетом бергамоту і грейпфрута. Несолодкі, освіжаючі, тонізуючі відтінки у поєднанні з релаксовою лавандовою нотою звучать просто незрівнянно!

«Серце» твори інтригують бархатисто-пудровим звучанням ірисів, майстерно аранжованих із бальзамічно-смолистим нюансом ялівцю та пряним шармом рожевого перцю.

Завершують враження привабливі ноти амброксану та мускусу, що надають звучанню магнетичної сексуальності. Цей тандем чарівною хмарою лягає на розкішну деревну базу шоколадно-димного ветивера та вершкового сандала, які ідеально доповнені ванілью, що тягне.

Якщо ви любите неординарну, ексклюзивну парфумерію, вам неодмінно доповнити свою колекцію подібним шедевром! Варто придбати Korloff Paris Iris Dore в інтернет-магазині La Grande, і ви оціните всі переваги нішевої парфумерії.