0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Korloff Paris In White Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris In White Intense Парфумована вода
147 грн
Korloff Paris In White Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Korloff Paris In White Intense – елегія в білих тонах

 

Престиж модного будинку Korloff Paris не підлягає сумніву: прикраси та годинник цього бренду – один із найдорожчих та елітарніших у світі. Однак завершений образ неможливо уявити без гідного парфуму - саме таким аксесуаром для стильних сучасних чоловіків стане White Intense »! Цей ефектний деревно-фужерний аромат з лавандовими та пряними, фруктовими та гурманськими акордами ідеально підкреслює бездоганність свого власника, адже білий – колір чистоти, шляхетності та бездоганності у всьому!

Парфум формату «Інтенс» стане чудовим доповненням до попередньої версії « In White » - свіжішої, цитрусово-озонової, денної, весняно-літньої. Нове втілення призначене для вечірніх заходів і зустрічей, і більше підійде до осінньо-зимового світського сезону.

Історія аромату

 

У 2010 році парфумерний напрямок знаменитого ювелірного будинку Корлофф випустив чудову четвірку композицій, адресованих поціновувачам елітарних творів, які воліють елегантно підкреслювати власні розкіш і шик.

У цьому квартеті були представлені чоловічі парфуми Men, Noir, In White і жіночий Lady. Вони так сподобалися шанувальникам нішевих ароматів, що отримали ефектні продовження: у 2017 році вийшли фланкери Lady Intense і In White Intense.

Дань ювелірному напрямку творчості компанії Корлофф віддає дизайн флаконів: кришки виконані у формі ретельно ограненого каміння. Білий фіал увінчаний «чорним діамантом» - саме цей камінь є талісманом бренду, адже навіть свою назву він отримав на честь дорогоцінного кристала. Власник компанії, Даніель Пайяссер, купив найбільший у світі чорний діамант у російських емігрантів – сімейства Корлових. Це був 88-каратний камінь The Korloff Noir, що дав назву ювелірній марці в 1978 році, а з 1996 року брендував і парфумерію, що доповнює елітарні образи клієнтів фірми, що випускає дорогий годинник та прикраси.

Купити Korloff Paris In White Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція найкращих світових парфумерних будинків та виробників косметики.

 

Бездоганність білого

Композиція відкривається чудовим поєднанням деревно-зеленої цитрусової терпкості бергамота, бархатистої соковитої зелені фіалкового листя та запашного пряного кардамону.

Такий же ефектний і центральний акорд, де звучить вишуканий мікс благородної лаванди, ароматної мускатної шавлії та соковитого зеленого яблука, що вносить свіжість фруктову тонізуючу.

Завершують враження красиві дерев'яні ноти, у яких виділяється смолистий кедр, ефектно доповнений солодощами пралине та пряною чуттєвістю пачулів.

Якщо вам необхідний ідеальний образ людини непересічної та статусної, ідея купити Korloff Paris In White Intense в інтернет-магазині La Grande буде просто геніальною!