0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Korloff Paris Ultimate Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris Ultimate Man Парфумована вода
Немає у наявності
Korloff Paris Ultimate Man Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Korloff Paris Ultimate Man – запах свободи та подорожей!

 

Ювелірний дім Korloff Paris представляє чудове доповнення до традиційних чоловічих статусних прикрас – дорогих годинників або перснів: гідну вашого іміджу туалетну воду Ultimate Man . Парфум огорне вас чудовими фужерними акордами з трав'яними та деревними, свіжо-пряними та лавандовими, мускусними, ванільними та чуйними відтінками. Це ідеальний вибір для міжсезоння – навесні та восени, у прохолодному повітрі він звучатиме просто чудово, а у вітряні дні захопить присутніх чудовим стильним шлейфом.

Це відмінний вибір для сучасних чоловіків, які воліють створювати свій імідж, спираючись на власний смак і не дотримуючись трендів величезних парфумерних корпорацій. Нішеві аромати – саме для таких цінителів: вам завжди гарантована ексклюзивність та відчуття, що флакон створили спеціально для вас!

Трохи історії

 

Композиція вийшла у 2017 році як продовження ефектної чоловічої Voyageur Collection, присвяченої подорожам та людям, які віддають перевагу неординарному, динамічному, яскравому та повному враженням способу життя.

Першим був презентований неординарний деревно-шкіряний парфум No Ordinary Man, а через рік з'явився і «Максімаліст» - саме так перекладається назва цього твору. І справді, він адресований тим, кому потрібна досконалість у всьому – у бізнесі та кар'єрі, в особистому житті та у сфері дружніх відносин. І скрізь необхідно вибудувати відповідний імідж людини харизматичної, яскравої, впевненої в собі.

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів з незвичайним градієнтним переходом квітів у відтінках ультрамарину – такими тонами грають полярні айсберги або блакитні води далеких тропічних морів. Так чи інакше, ідею колекції, присвячену подорожам, ця стилістика передає чудово!

Купити Korloff Paris Ultimate Man в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, відомого як ювелірний будинок, що створює унікальні коштовності та годинники, а з 1998 року – і гідні їх висококласні ексклюзивні парфуми.

 

Аромат для максималістів – безкомпромісна чоловіча привабливість!

Твір стартує ефектним поєднанням освіжаючого бергамоту, співзвучної з ним цитрусово-лимонної смоли елемі, пряного рожевого перцю та вологої солодкої м'якоті дин.

Серцевий акорд захоплює благородним акцентом лаванди, гармонійно доповненої запашною шавлією, ментолово-квітковою геранню та соковитим, дзвінким яблучним нюансом.

На завершення ніжна привабливість ванілі поєднується з шармом кашмерану, що обволікає, і деревно-димними відтінками ветивера з доповненням колоритних пачулей.

Якщо ви шукаєте справді неординарний парфум, який підійде навіть перфекціоністам, Вам, безумовно, варто купити Korloff Paris Ultimate Man в інтернет-магазині La Grande, він не розчарує вас!