0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Korloff Paris Ecorce D'Argent

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris Ecorce D'Argent Парфумована вода
4 855 грн
Korloff Paris Ecorce D'Argent Парфумована вода (тестер)
100ml
4 370 грн

Korloff Paris Ecorce D'Argent – магія срібного дерева

 

Якщо вам імпонують деревно-фужерні аромати, твір Ecorce D'Argent від парфумерного нішевого будинку для обраних Korloff Paris здасться воістину ідеальним. Його землісті, свіжо-пряні, цитрусові та мускусні відтінки захоплюють красою поєднання та розкішшю враження.

Це ідеальний вибір для холодного сезону: осінь, зима та весна в компанії цього парфуму запам'ятаються вам надовго тією особливою атмосферою, яку йому вдасться створити, і тією привабливою аурою, якою він оточить своїх власників.

Твір адресований як чоловікам, так і жінкам, і чудово підходить для обох статей – усі його власники знайдуть у цьому флаконі свої власні нагоди для блаженства.

Історія аромату

 

Це престижне лімітоване видання з'явилося в 2018 році в рамках нової колекції M?moire, куди спочатку входили ще три справжні шедеври: шкіряний парфум Cuir східний Rose Oud («Троянда & Уд»), квітковий Iris Dore («Золотий Ірис»), а в 2019 квартет був доповнений романтичною композицією Addiction Petale («Привабливі пелюстки»).

Престиж колекції піднімали і дизайнери, що надали флаконам дорогого та лаконічного зовнішнього вигляду – чорні елегантні фіали створені в силі елегантного мінімалізму і не відволікають уваги своїх власників від краси вмісту.

Чорний - один з фірмових квітів будинку Корлофф, названого так своїм засновником Даніелем Пайяссером на честь 88-каратного чорного діаманта «The Korloff Noir», купленого цим ювеліром в колекцію і що дав ім'я не тільки бренду коштовностей і годинників, але й доповнюючої.

Починаючи з 1996 року під маркою Корлофф випускається ще й ексклюзивна парфумерія для обраних поціновувачів, до створення якої були залучені такі талановиті майстри, як Daniel Paillasseur та Julien Rasquinet.

Купити Korloff Paris Ecorce D'Argent в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Стиль срібного віку

Композиція стартує яскравим, зухвалим та елегантним поєднанням трохи терпкого деревно-цитрусового аромату бергамота та пряного рожевого перцю.

За ними входить чудова дерев'яна тема, де розкриваються всі відтінки димно-шоколадного ветивера та бальзамічно-смолистого кипарису – вони ідеально доповнюють один одного і надають звучанню благородства.

Ще один дерев'яний нюанс порадує вас у фіналі, де вершковий шарм сандалового дерева оповитий чуттєвими чарами мускусу.

Шлейф того аромату вражає – ви не зможете залишитись непоміченими, де б не з'явилися! Він справляє враження шику та розкоші, демонструючи вашу спроможність – і при цьому чудовий смак.

Якщо вам необхідно зробити гідний подарунок значущій для вас людині, купити Korloff Paris Ecorce D'Argent в інтернет-магазині La Grande буде чудовою ідеєю!