0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Korloff Paris Cuir Mythique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Korloff Paris Cuir Mythique Парфумована вода
4 855 грн
Korloff Paris Cuir Mythique Парфумована вода (тестер)
100ml
4 370 грн

Korloff Paris Cuir Mythique – магія шкіри

 

Всім шанувальникам шкіряних парфумів аромат Korloff Paris Cuir Mythique подарує справжню насолоду! Приголомшлива якість і божественна композиція, складена зі шкіряних та фужерних, деревних та тварин, ірисових та зелених, пудрових та фіалкових, пряних та димних відтінків – це феєричний ф'южн, який зачаровує своєю красою та харизматичною енергетикою.

Парфум адресований як чоловікам, так і жінкам – на кожному зі своїх власників він звучить по-своєму – завжди з яскравою експресією. Шкіра тут настільки красиво аранжована, що неможливо відірватися - від такого аромату можна буквально впасти в залежність, захоплюючись димно-солодкою шкіряною аурою - дорогою, розкішною, респектабельною і миттєво спонукає до себе.

На окремий комплімент заслуговує неймовірна стійкість цього парфуму - запах ніби стає частиною вас самих! Незрівнянний шлейф вражає своєю інтенсивністю, незвичайністю та насиченістю – ви немов оповиті хмарою аромату, який зводить всіх з розуму!

Трохи історії

 

Культова колекція «високої парфумерії» під назвою Memoire була презентована брендом Корлофф у 2018 році: її відкрили чотири чудові твори, серед яких була і «Містична шкіра». Крім неї, колекція включає деревний аромат «Срібна кора» (Ecorce D'Argent), «Роза & Уд» (Rose Oud), «Золотий Ірис» (Iris Dore), а в 2019 вийшла також «Пелюстки, що тягнуть» (Addiction Petale).

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічний чорний корпус виглядає дорого і респектабельно, але при цьому зовсім не відволікає від насолоди вмістом.

Купити Korloff Paris Cuir Mythique в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з'явився в 1978 спочатку як виробник елітарного годинника та прикрас. Його засновник, ювелір Даніель Пайяссер, є власником дорогоцінного 88-каратного чорного діаманта, назва якого - The Korloff Noir – лягла в основу одного з перших парфумерних творів марки. З 1996 року ім'я Корлофф набуло авторитету не лише у світі розкішних прикрас, а й у сфері ароматів – і тепер ми можемо доповнювати свій образ цілісно, прикрашаючи себе не лише коштовностями, а й унікальними духами.

 

Чарівна сила запаху

Композиція буквально зачаровує з перших миттєвостей, приносить задоволення своїм гарним розвитком. Вона стартує благородним акордом ялівцевого дерева та хвойної аури сосни, доповнених яскравим, іскристим мандариновим акцентом. Потім вступає дует бархатисто-пудрового ірису і бальзамічно-деревної зеленої гіркуватості гальбануму, прикрашених харизматичним нюансом пряного імбиру.

А завершує враження незрівнянний шкіряний акорд – дорогий, красиво аранжований, надзвичайно вражаючий. Це – головна складова даного парфуму, який виділяється на тлі сучасних однотипних ароматів як справжнісінький діамант!

Вам, безумовно, варто купити Korloff Paris Cuir Mythique в інтернет-магазині La Grande, якщо ви віддаєте перевагу незвичайним парфумерним рішенням і пошуку аромату, який стане саме вашою візитною карткою.