0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Pearl Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Pearl Oud Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Pearl Oud Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

By Kilian Pearl Oud - перловий вуд, коштовність сходу.

Будинок селективної парфумерії By Kilian дарує нам нову інтерпретацію вудового аромату - одного з найбільш шанованих на сході пахощів. Pearl Oud - парфумована вода східно-деревного спрямування, назва якої перекладається як "перловий уд". І він справді переливається безліччю відтінків, немов дорогоцінні перли: шкіряні, вдові, рожеві, пудрові та теплі пряні акорди химерно переплітаючись, створюють орієнтальний візерунок, насолоджуватися яким хочеться нескінченно.

Цей аромат стане чудовим супутником для чоловіків та жінок – поціновувачів орієнтальної парфумерії, налаштованих чуттєво та романтично. Аромат нагадує про старовинного фоліанта в шкіряній палітурці, між сторінками якого чиєюсь рукою була колись покладена троянда - загадкова історія чиєїсь любові, здатна стати натхненням для вашого власного роману...

Історія аромату

 

Серед творів бренду, створеного Кілліаном Хеннесі у 2007 році, є особлива колекція Boutique Exclusives, усі твори якої присвячені особливим містам чи місцям нашої планети, де парфуми черпали натхнення для своєї творчості, а Кілліан відкривав свої бутіки. Наприклад, шоколадний Noir Aphrodisiaque став втіленням спокус Парижа, Vodka on the Rocks була присвячена Москві, Apple Brandy був натхненний Нью-Йорком.

Що ж до "Перлового Уда", то він був приурочений до близькосхідної прем'єри творчості парфумерного будинку - відкриття 2015 року бутіка в Досі, що в Катарі. Перли - один із символів багатства цього міста, його гордість, і тому композиція, подібна до ідеальної округлої перлини - настільки ж досконала і бездоганна - стала гідним продовженням цієї колекції завдяки таланту парфумера Крістіано Провенцано.

Спадкоємець імперії коньяків Кіліан Хеннесі живить слабкість до "алкогольних" нотів в ароматах, проте для мусульманської культури були обрані традиційні цінності, і тому замість елітного напою центральною темою композиції став сакральний для орієнтального світу уд - благородний та багатогранний аромат із незліченною кількістю відтінків та смислів.

Традиційно чудово й оформлення флаконів: лакова дубова скринька зі срібною табличкою та вензелем "К", яка замикає на ключ не тільки дорогоцінний чорний фіал, а й будь-які ваші інтимні секрети - такий парфум стане просто чудовим подарунком для всіх цінителів розкоші і!

 

By Kilian Pearl Oud – східна казка !

Відкриває композицію пряний аспект дорогоцінного шафрану - однієї з найцінніших спецій світу, тонкий аромат якого доповнений яскравим і гарячим акцентом чорного перцю. "Серце" парфуму потопає в кольорах: оксамитовий пудровий акцент ірисів переплітається з чуттєвим і важким запахом турецьких троянд і солодким екзотичним нюансом іланг-ілангу, разом створюючи казкову історію про кохання, гідне "1000 та 1 ночі".

Головний герой композиції - розкішний уд - виступає на перший план у фіналі, пахнучи дорогою шкірою, теплими прянощами та солодкуватою деревиною. Тваринний магнетизм шкіряної ноти багаторазово посилений акцентом кастореуму.

Купити By Kilian Pearl Oud в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми зібрали для вас оригінали продукції бренду, який є на сьогоднішній день одним із найпрестижніших парфумерних будинків світу.