0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Noir Aphrodisiaque

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Noir Aphrodisiaque Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Noir Aphrodisiaque Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Noir Aphrodisiaque - шоколадна спокуса...

Селективний бренд By Kilian порадував своїх шанувальників лімітованим випуском чудового афродизіаку: композиція Noir Aphrodisiaque стала символом витонченої спокуси, перед якою не встояти! Ця квітково-фруктова солодка парфумована вода - немов музика на вулицях Парижа, в мелодії якої - кохання, і шоколад з корицею, і вишукані оксамитові квіти, і ароматні цитруси.

Огорнувши себе аурою такого парфуму, потрібно з головою віддаватися запаморочливому роману, насолоджуватися чуттєвістю кожного моменту і смакувати життя - таке прекрасне і таке швидкоплинне!

Аромат стане ідеальним супутником для осені та зими, створюючи атмосферу затишку, душевного комфорту, розслабленості та млості – те, що треба для світських та святкових вечорів, а також тих моментів, коли свято ви створюєте собі самі!

Історія аромату

 

Бренд, заснований Кіліаном Хеннесі, спадкоємцем коньячної імперії, у 2007 році, став відкриттям у парфумерному всесвіті з моменту презентації дебютної колекції. З того часу шедеври, які захоплюють публіку своїм звучанням та епатують сексуальною концепцією, виходять щороку.

Парфум, створений Каліс Бекер, з'явився в 2016 році і став чудовим продовженням колекції Boutique Exclusives - він був призначений символом бренду до відкриття паризького бутіка. У цій колекції зібрані аромати, присвячені атмосфері будь-якого міста чи місця. Так, Apple Brandy присвячений, звичайно ж, Нью-Йорку, Vodka on the Rocks - Москві, а Single Malt - знаменитому парфумерному магазину-бутику Harrods Salon de Parfums у фешенебельному лондонському універмазі, де представлені 11 найдорожчих та найексклюзивніших брендів нашої планети.

Кожен з таких парфумів втілює певну концептуальну ідею, і для Парижа це, звичайно ж, спокуса, а значить - квіти і шоколад! Флакон ідеально доповнює цю ідею: чорний фіал, прикрашений з боків стильним гравіюванням щита Ахіллеса - символу бренду, захоплює, а чорна лакова скринька, куди він бережно покладений, воістину розкішна! Вона замикається сріблястим ключиком, прикрашена срібною накладною пластиною з вензелем "К", і після завершення вашого роману з ароматом стане вмістилищем для коштовностей чи любовних листів.

 

By Kilian Noir Aphrodisiaque – кохання в Парижі !

Отже, у вас є роман! Кохання французькою має на увазі яскраві, незабутні відчуття, а значить - без афродизіаків не обійтися! Найкращим з них стане парфум, що миттєво зачаровує, від Кіліана - еротичний і чуттєвий.

Тут химерно змішалися гурманські акорди найсмачнішого чорного шоколаду і теплої пряної кориці - насолода з ноткою гіркоти, така приваблива, така приваблива! І, звичайно ж, чути пікантний акцент: солодощі та прянощі гармонійно врівноважені нюансами італійських цитрусів: терпкого аристократичного бергамота та яскравого соковитого цитрона.

Враження посилене оксамитовою нотою ірисів та індійського жасмину, що пахнуть у самому "серці" композиції - хіба мислимо таке побачення без витонченого та стильного букета?

Фінал насолоджує сприйняття пряною насолодою індонезійських пачулі та бобів тонка, вершковим тоном сандалового дерева та розкішшю толуанського бальзаму.

Придбати By Kilian Noir Aphrodisiaque в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція селективного нішевого бренду.