0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Lemon in Zest

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Lemon in Zest Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Lemon in Zest Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Lemon in Zest Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Lemon in Zest Парфумована вода (refill)
Немає у наявності

Модний дім By Kilian заснував у 2007 році Кіліан Хеннессі, спадкоємець відомої коньячної династії. Він з дитинства захоплювався гарними ароматами, а подорослішаючи, вирішив перетворити своє хобі на професію. Закінчив Інститут парфумерії та косметики (ISIPCA), навчався у найкращих парфумерів сучасності та працював із брендами Christian Dior, Alexander McQueen, Giorgio Armani та Paco Rabanne. Набравшись досвіду, створив власну торгову марку, яка сьогодні стала символом епатажу та бездоганної елегантності. Здобувши популярність у рідній Франції, компанія вийшла на міжнародний рівень, відкриваючи бутіки в Європі, Азії та Америці та Аравії. На честь кожної філії бренд представляв спеціальне видання.

Так, чарівний унісекс Lemon in Zest був випущений у 2015 році ексклюзивно для магазину в швейцарському місті Лугано. Автором чудового деревного фужера став визнаний майстер Альберто Моріллас (Alberto Morillas), який прославився своїми роботами для будинків Acqua di Parma, Bvlgari, Kenzo, Cartier та Versace. У нього вийшов приємно освіжаючий, бадьорий і енергійний букет, що чудово передає соковиту прохолоду стиглих цитрусів, від витонченої гіркуватості цедри до пікантної шкірки і м'якоті, що іскряться.

Відкривається піраміда кокетливими іскорками мандарину з лимоном. Пустотливі, напоєні сонцем і неймовірно апетитні, вони так і ваблять своєю життєрадісністю та гарними переливами, захоплюючи свого власника в неймовірний вихор емоцій. Несподіваний дует ванілі та витриманого в дубових бочках бренді перетворює соковиті плоди на вишуканий лікер. Складно встояти перед його тягучим, солодким і ігристим пахощами, особливо коли компанію колким спеціям складають шорсткий оксамит індонезійських пачулі та благородні мотиви ветівера Таїти.

Парфумована вода темпераментна і приваблива, дзвінка і постійно трансформується на шкірі - затягує в запаморочливий танець кисло-солодких фруктових часточок і щедрого розсипу прянощів, приголомшує і наповнює потужним зарядом енергії. Вона чудово тонізує і бадьорить, створює чарівну атмосферу веселощів та чистої, безмежної радості. Налаштовує на позитив і допомагає відволіктися від суєти та будь-яких проблем. З нею рутина, сірість та турботи відступають на другий план, а світ починає грати яскравими фарбами. Це ефективний антидепресант, який стане справжнім порятунком для робочих буднів та незамінним супутником у вихідний день чи відпустку.

Парфум адресований сучасним чоловікам та жінкам. Його власник привабливий, життєрадісний та активний, не любить сидіти на місці та є справжньою душею будь-якої компанії. З ним завжди легко і весело, адже він просто випромінює оптимізм та гарний настрій. Його природна чарівність та унікальне почуття стилю вдало доповнює чудово збалансована, цілісна та інтригуюча композиція. Вона переливчаста і виразна, світла і іскриста, радує багатогранною грою відблисків на шкірі і чудово підходить для літнього сезону.

Купити By Kilian Lemon in Zest в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Це чудовий вибір для роботи в офісі та ділових переговорів, прогулянок пляжем та коктейльних вечірок. Аромат, який дарує чудове відчуття чистоти та свіжості, допомагає залишатися в тонусі протягом цілого дня.