0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Silver Cologne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Silver Cologne Одеколон
Немає у наявності
Amouage Silver Cologne Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Amouage Silver Cologne - Досконалість, бездоганність, гармонія!

Amouage представляє справжній шедевр чоловічої парфумерії поза часом та простором – красивий, строгий, бездоганний деревний квітково-мускусний   Silver Cologne ! Він дихає справжнім чоловічим благородством, його відрізняє самодостатність та впевненість у своїй перевагі.

Такий аромат – не щодня, йому необхідний вагомий привід. Це і святковий світський вихід, і «протокольні» чи дипломатичні заходи, і важливі ділові переговори, на яких ви повинні позиціонувати себе як успішну людину з бездоганним смаком та бездоганною репутацією. Ваш зовнішній вигляд повинен бути гідний такого чудового обрамлення - досконалого, гармонійного, ідеально збалансованого.

До переваг аромату можна віднести також його відмінну стійкість (що особливо приємно для одеколону), запаморочливий квітковий шлейф, який при цьому сприймається абсолютно чоловічим звучанням, а також рідкість і незбитість - цей запах зустрічається рідко, і ви дійсно можете бути впевнені у своїй унікальності. Єдиний у своєму роді парфум гідний бути візитною карткою неординарних особистостей!

Історія аромату

 

Незважаючи на те, що бренд Амуаж був створений в Омані, звучання «Срібного одеколону», що з'явилося у 2002 році, нагадує найкращі зразки європейської елітної чоловічої парфумерії доби її розквіту – епохи 80-90-х років минулого століття. Його звучання класично прекрасне і досконале, він ретельно вивірений і продуманий від першої до останньої ноти – воістину філігранний твір парфумерного мистецтва, гідний носити ім'я благородного металу.

Прозорий флакон лаконічної форми має фірмовий відомий стиль завдяки емблемі бренду та зовсім особливій кришці, виготовленій як мініатюрна копія дорогоцінної рукояті традиційної зброї цієї арабської країни – знаменитого оманського клинка. Кришка-рукоять ніби відлита зі срібла і прикрашена самоцвітом - все, як у справжніх кинджалів. Чудова ідея для подарунка чоловікові зі смаком!

Купити Amouage Silver Cologne в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього дивовижного орієнтального бренду.

 

Amouage Silver Cologne – благородство та краса квіткового букета

Композиція переливається квітковими та солодкими, цитрусовими та деревними, бальзамічними та мускусними акордами.

Вона стартує виразною нотою флердоранжа – солодким, хвилюючим ароматом квітучих апельсинових дерев, красиво доповненим акордом терпких бергамотів та сонячних мандаринів, а також стиглих, запашних слив.

Ноти «серця» звучать злагодженим квітковим ансамблем, у якому чути урочисті орхідеї та романтичний жасмин, солодкий дует іланг-ілангу та геліотропу, і нарешті – оксамитовий голос чуттєвих троянд.

Базова мелодія стелиться магнетичним мускусним потоком з розкішним бальзамічним серпанком ладану, теплими вкрапленнями амбри, пряним тяжінням пачулі та деревними переливами вершкового сандала та ледь шоколадного ветивера.

Якщо вам потрібен рідкісний за своїм звучанням та красою аромат, безумовно, варто купити Amouage Silver Cologne - Це ідеальний вибір!