0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Vurv Timeless

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vurv Timeless Парфумована вода
Немає у наявності

Vurv Timeless чарівність та жіночність

На створення цього ніжного і легкого квіткового еліксиру парфумерів надихнула природа, що вічно змінюється, яка не перестає дивувати багатством фарб і запахів. Соковита, грайлива композиція уособлює жіночну чарівність, енергію та оптимізм, дарує відчуття свята, насолоду, народжує романтичні мрії.

Жінка, прикрашена таким букетом, почувається казковою чарівницею, вона випромінює позитив, інтригує та манить загадковою недомовленістю, зачаровує чоловіків. У лагідній та трепетній мелодії таїться секрет спокусливого шарму, впевненості, життєрадісного настрою. Вона підкреслює делікатність та витонченість своєї наполегливої, активної, цілеспрямованої героїні, оточує флером ніжності та чуттєвості.

Парфум ідеально підходить для ритмічних міських буднів, особливо у спеку, коли душі хочеться свіжості гірського повітря та лісової прохолоди, а думки звуть на морське узбережжя. Ось тут на допомогу «приходять» соковиті фруктові та терпкуваті чайні нотки, які тонізують, бадьорять, оберігають від стресу.

Історія аромату

 

Дизайнерський будинок Vurv заснований найбільшою в ОАЕ парфумерною корпорацією Lattafa Perfumes Industries, яка експортує свої товари на ринки Азії, Африки, Америки. Твори бренду з'явилися в магазинах країн Європи нещодавно, в 2012 році, але за нетривалий час набули популярності і навіть зуміли стати лідерами продажів. Покупці оцінили оригінальне виконання ольфакторних пірамід, складених в основному з натуральної рослинної сировини з невеликим відсотком якісних синтетичних компонентів. До переваги брендових лінійок належать також їх по-східному вишукане оформлення та прийнятна вартість.

Цим ключовим характеристикам відповідає серія Timeless pour Femme , видана в парі з чоловічою композицією у 2016 році. Автор, чиє ім'я власники компанії тримають у таємниці, втілив в ароматичній формулі непередбачуваність жіночого характеру, його силу та м'якість. А дизайнери створили для аромату елегантні флакони, виконані в рожевому та чорному тонах, які асоціюються з витонченістю та шляхетністю.

Ознака ніжності та спокуси

 

У цьому ароматному букеті всі ноти збалансовані та доречні – разом вони створюють напрочуд приємний ансамбль, що виконує привабливу, яскраву мелодію. Терпкі медові акорди важкої троянди пом'якшує водяниста насолода вишні з її незвичайними зеленими та мигдальними відтінками, утихомирює, налаштовує на романтичний лад. Трохи гіркуваті, з легким м'ятним акцентом переливи зеленого чаю наповнюють «серце» парфумованої води бадьорою прохолодою, збагачують його тонкими нюансами дерев, піднімаючи настрій. З їх іскристою свіжістю органічно поєднуються емоційні базові відтінки солонуватої амбри і спокусливого пудрового мускусу.

На сайті La Grande ви можете купити Timeless for Women , а також інші видання Vurv : ми гарантуємо оригінальність та якість парфуму, пропонуємо доступні ціни, здійснюємо доставку.