0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Vurv Emperor

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vurv Emperor Парфумована вода
Немає у наявності

Vurv Emperor – парфум для імператора!

Повний переваги, елегантний та респектабельний, шикарний та урочистий аромат у східному стилі пропонує молодий люксовий арабський бренд Vurv . Його орієнтальний парфум Emperor – це чудовий спеціальний мікс: пряний, гарячий, темпераментний та харизматичний. Мускусна база робить його ще й надзвичайно сексуальним, привабливим та наповненим тим особливим чоловічим шармом, якому неможливо протистояти.

Прекрасне рішення для урочистостей та світських заходів, зустрічей з успішними партнерами з бізнесу в неформальній обстановці формату «без краваток», і, звичайно, для моментів чуттєвих насолод, адже жінок власник такого парфуму звик підкоряти одним лише владним поглядом!

Історія аромату

 

Бренд Vurv - гравець-початківець на ринку світової парфумерії, але його яскрава, виразна продукція вже дозволила йому завоювати безліч шанувальників не тільки на батьківщині, в ОАЕ, але і в Європі, для публіки якої він і був створений. Vurv – підрозділ Lattafa Perfumes Industries, відкритий у 2012 році спеціально для завоювання Заходу. Парфумерія нової марки швидко стала успішною та популярною завдяки високій якості, дивовижній чистоті інгредієнтів, та гарному, м'якому, збалансованому звучанню композицій в орієнтальному стилі. Парфуми цього бренду практично не містять хімічних інгредієнтів – вони складені лише з натуральної екологічної сировини, якою б екзотичною і дорогою вона не була.

Дуже ефектний і дизайн флаконів у стильних сіро-чорних тонах із сріблястим металом – їм надано мужнього силуету, що нагадує військовий мундир, що виглядає надзвичайно маскулінно та привабливо.

Придбати Vurv Emperor в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас справжню продукцію цього цікавого бренду.

 

Vurv Emperor – вся розкіш Арабського світу

Ця виразна та насичена атмосферою Сходу пряна композиція стартує яскравим запашним акцентом кардамону – особливої спеції родом із Південно-Східної Азії зі смолистим, бальзамним, пряним та дуже освіжаючим ароматом. Спеція дуже цінується не тільки на Сході, а й у всьому світі: серед прянощів дорожче за нього лише шафран і натуральна ваніль.

«Серце» композиції пахне цілим міксом спецій та орієнтальних нот: воно точно відтворює атмосферу східного міста з його ароматами олій, пахощів, прянощів та квітів. Відчуйте себе його правителем!

Базовий акорд наповнений звучанням білого мускусу - благороднішого, чистішого і менш чуттєвого, ніж традиційний мускус. Він створює ту неповторну чоловічу чарівність, перед якою важко встояти - і якій на перший погляд не знайти причин.

Композиція особливо хороша восени і взимку: обволікаюча, тепла, владна, вона візьме в полон не одне серце і створить імідж людини, яка знається на красі життя.

Словом, якщо ви шукаєте гідний аромат для людини статусної, безумовно, варто купити Vurv Emperor – вона виправдає ваші очікування!