0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Single Malt

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Single Malt Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
By Kilian Single Malt Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Single Malt Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Single Malt Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

By Kilian Single Malt - сп'яніння від реальності...

Селективна парфумерія – особливе мистецтво: тут працюють найкращі майстри з найкращими інгредієнтами, але головне – такі композиції завжди мають концепцію, складну живу душу. Саме такий By Kilian , який створив справжню оду лондонським традиціям. Single Malt оспівує яскравий, запаморочливий аромат віскі, прикрашений солодкими, пудровими, фруктовими, деревними, ванільними та бальзамічними акордами. В результаті вийшов нереальної краси п'янкий аромат, який прикрасить і респектабельних чоловіків, і яскравих, експресивних жінок.

Це - парфум для вікенду або вечора біля каміна з келихом віскі - армат розслабленості, впевненості в собі, тепла та насолоди. Прекрасний супутник для осені та зими - обволікаючий, зігріваючий, зводить з розуму своїм чудовим шлейфом, який хочеться вдихати і вдихати.

Історія аромату

 

Знаменита "алкогольна" колекція Кіліана Хеннесі поповнилася неймовірно привабливим парфумом Single Malt . Так у Британії називають односолодовий віскі, один із національних символів і неодмінних атрибутів успішного джентльмена, з насолодою що дозволяє собі ковток напою для релаксації після напруженого дня. Не дивно, що Кіліан Хеннесі має слабкість до алкогольних нотів у композиціях - адже він є спадкоємцем коньячної імперії. Більше того, на основі цих парфумів було створено цілу колекцію Boutique Exclusives, присвячену знаковим для парфумерного будинку місцям. Так, п'янкий Apple Brandy став символом Нью-Йорка, прозваного "Великим яблуком", а Vodka on the Rocks втілила національну ідею Москви. У кожному з цих мегаполісів бренд відкривав свої бутіки і презентував до цієї події новинки - ось і Single Malt, створений парфумером Сідоні Лансесер у 2015 році, став подарунком шанувальникам марки на честь відкриття фешенебельного парф-бутика Salon de Parfums у всесвітньо відомому лон .

Тема ексклюзивності простежується також і в дизайнерській подачі парфуму – лакова чорна коробка містить у собі дорогоцінний фіал, покладений на атласну підкладку. Срібний ключ сховає ваш скарб, а заразом і ті секрети, які ви вирішите зберігати в дорогоцінному скриньці після того, як флакон з чарівним зіллям спорожніє.

 

Золотий віскі чи сливова наливка? Якщо це так чудово, то чи не все одно!

Композиція відкриває свої обійми насиченим ароматом солодко-терпких осінніх слив. У поєднанні з "алкогольним" звучанням нас обволікає спокуслива сливовиця - налив з стиглих солодких плодів.

У "серці" парфумованої води звучить її головна тема - золотистий абсолют пшеничний, пахощі віскі двадцятирічної витримки. На кожному зі своїх власників аромат розкривається по-різному: хтось насолоджується сливовою настоянкою, хтось - келихом сонячного напою міцнішим, а в когось один акорд змінюється іншим...

Так чи інакше, у фіналі розкривається все благородство справжнього характеру аромату: аристократизм деревних нот білого кедра, м'яка ніжність ванілі та вишуканий нюанс толуанського бальзаму.

Хоча цей парфум по праву належить до елітарних, щоб купити By Kilian Single Malt немає необхідності вирушати в далекі дали: в Україні ви можете придбати його в інтернет-магазині La Grande, який зібрав велику колекцію оригінальних творів цього бренду.