0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Royal Leather by Kilian

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Royal Leather Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
By Kilian Royal Leather Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Royal Leather Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

By Kilian Royal Leather - аромат із королівською гідністю!

"Фабрика шедеврів" - бренд By Kilian – створив шикарний подарунок для всіх шанувальників шкіряних ароматів. Royal Leather - орієнтально-квіткова парфумована вода, в якій шкіряний акорд ефектно доповнений акцентами квітів та зелені, пачулі та вудового дерева, а особливий магнетизм створений завдяки потужним тваринним тонам.

Ця чудово стійка і шлейфова композиція стане прекрасною супутницею харизматичних чоловіків і сміливих жінок незатишною восени та холодною зимою, коли його гаряча аура буквально розтопить лід навколо, надійно захистивши вас від будь-яких життєвих негараздів. Цьому аромату вдається подібне чаклунство завдяки здатності підняти свого власника на королівську висоту - туди, де будь-які дрібниці життя абсолютно несуттєві. Прекрасний вибір для створення собі репутації людини особливої та стильної!

Історія аромату

 

Нішевий будинок Кіліана Хеннесі, крім його епатажних сексуалізованих колекцій, має ще одну надзвичайно цікаву лінійку парфумів, присвячених значимим для бренду місцям і містам. Так у колекції Boutique Exclusives у 2014 році з'явилися парфуми Apple Brandy, присвячений "Великому Яблуку" - Нью-Йорку, та Vodka on the Rocks з "алкогольним" колоритом, властивим Москві. У 2015-му додалися нові міста, в яких Кіліан відкрив бутики - і, звичайно ж, нові композиції в колекції: Noir Aphrodisiaque втілив паризький шарм і спокусу, Pearl Oud став перлиною в короні Катару, а Single Malt передав атмосферу знаменитого лондонського уні із його унікальним парф-бутиком Salon de Parfums.

"Королівська шкіра", представлена в тому ж 2015-му році своїм творцем парфумером Фабрісом Пеллегреном, також присвячена пам'яткам Великобританії: всесвітньо відомим британським гвардійцям з їхньою яскравою формою, що запам'ятовується, і розкішному району Лондона з назвою Mayfair - середовище число яких влився і бутік Кіліана.

Тему розкоші – при цьому розкоші зі смаком! - продовжує і чудовий чорний флакон і інкрустацією щита Ахіллеса на бічній грані, дбайливо укладений на атлас дорогоцінної лакованої коробки з натурального дуба, прикрашеної срібною накладкою і надійно замикається на витончений ключ з шовковим шнурком. ..

 

By Kilian Royal Leather - фешенебельний Лондон !

Композиція розкривається насиченим ароматом запашного чорного чаю, особливий шарм якому надають квіти глоду.

Однак сольна партія в цьому парфумі по праву належить шкірі - багатою, добре виробленою, з інтенсивним ароматом і тваринним тяжінням. Аристократизм солодкого геліотропу врівноважує це майже брутальне звучання, роблячи його не зухвалим, а харизматичним.

Фінальний акорд наповнений пряним шармом індонезійських пачулі та багатогранним акцентом вудової деревини з Лаосу, що переливається від теплої прянощі до димної насолоди.

Щоб купити By Kilian Royal Leather , немає необхідності вирушати до Лондона: в Україні ви можете легко та швидко зробити це в інтернет-магазині La Grande, будучи впевненим у справжності усієї представленої продукції бренду.