0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Olfactive Studio Flash Back in New York

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • o

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Olfactive Studio Flash Back In New York Парфумована вода
140 грн
Olfactive Studio Flash Back In New York Парфумована вода (тестер)
100ml
2 902 грн

Olfactive Studio Flash Back In New York – контрасти великого міста

 

Цей вишуканий, багатошаровий парфум побудований на грі тепла та холоду, експресії та спокою, елегантності та зухвалості. М'який, делікатний, але водночас виразний і трохи кокетливий, він піднімає настрій, дарує енергію, допомагає згадати давно забуті миті життя. Композиція звучить динамічно, як ніколи не сплячий Нью-Йорк, але не галасливо: без суєти та поспіху відкриває свої квіткові, пряні, дерев'яні грані, закликає зупинитися, насолодитися тишею. Ніжна мелодія запрошує зайти в затишне кафе або розташуватися в кріслі біля каміна, побалувати себе улюбленим напоєм, пофілософствовать про швидкоплинне життя.

Контрастна палітра парфуму, виданого в унісекс-форматі, поєднує в собі сучасні віяння, вінтажні та класичні елементи, тому носити його можуть люди різного віку. Витончений букет підходить солідним, респектабельним джентльменам та вимогливим, елегантним дамам, які ходять до театру, дорогих ресторанів, на світські раути. Разом з тим, він доречно виглядає також разом із джинсами, футболкою, бомбером, брюками-карго, осінніми анораками та зимовими парками.

Історія аромату

 

Бренд Olfactive Studio народився з ідеї про випуск парфумів, які передають емоції та асоціації, спричинені художніми фотографіями. Назву та фото для кожної композиції арт-директор проекту Селін Верлер обирає самостійно. У портфоліо компанії є лінійки, присвячені білому світлу, «динаміці застиглих предметів», грі уяви, пейзажам, силуетам людей і навіть райдужній оболонці ока.

Натхненням для створення серії Flash Back In New York стала картина нічної хуртовини на нью-йоркській вулиці. На знімку Vivienne Gucwa ми бачимо засніжені машини, освітлені будівлі та людину, яка переходить пустельну дорогу. Куди він поспішає, про що думає, чи чекає на нього хтось і що відбувається в будинках – кожен може домислити свою історію сам.

Ароматичне бачення образів колючого вітру, голих дерев, асфальту, снігу передав парфумер Jerome Epinette. Новинка 2018 року вийшла в оновленому флаконі, схожому на флягу, із традиційною чорною кришкою.

Рідка шкіра в туманному серпанку

 

Ефект несподіванки, як одна з особливостей «Великого яблука», є у піраміді цієї парфумованої води. Вражаючий емоційний початок створюють грайливі, енергійні акорди свіжої мускатної шавлії з камфорним і сосновим нюансами і солодкуватого горіхового кмину. Солодкий з гіркуватістю шафран і колоритний трав'яний льон надають звучанню високу емоційність та яскравість. Пильні, пікантні переливи прянощів перетікають у чуттєве серце, в якому насолоджується фруктовий, трохи гіркуватий жасмин. Його магічну привабливість посилюють п'янкі тони шкіри, а граціозна фіалка дарує м'якість і ніжність. Базові ноти вражають не менше верхніх: обволікають димною бальзамічною вуаллю бобів тонка, утихомирюють запашними півтонами землістого ветивера та деревного папірусу. Терпкі, димчасті вкраплення берези закріплюють у шлейфі шкіряний акцент.

Купити Flash Back In New York, а також інші аромати Olfactive Studio ви можете в інтернет-магазині La Grande.