0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Liquides Imaginaires Bloody Wood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Bloody Wood Парфумована вода
3 820 грн
Les Liquides Imaginaires Bloody Wood Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Les Liquides Imaginaires Bloody Wood – магія червоного вина

 

Нішевий парфумерний будинок Les Liquides Imaginaires представив одне з найінтригуючіших своїх творінь – шикарний і п'янкий армат Bloody Wood , який гідно оцінять усі шанувальники колекційних сухих червоних вин – справжніх коштовностей із найвишуканіших колекцій. Саме такий і цей аромат, який огортає своїх власників аурою гедонізму – мистецтва насолоди життям. Його деревні та винні, фруктові та солодкі, вишневі та рожеві акорди зливаються у чарівну мелодію, від якої просто не відірватися!

Магії аромату підкоряються і чоловіки, і жінки: за традицією бренду він створений у форматі унісекс для сезону осінь-зима. Це незрівнянний вечірній аксесуар, який будь-яке свято зробить просто незабутнім, а буденний день перетворить на свято.

Трохи історії

 

Колекція Eaux Sanguines унікальна тим, що об'єднала в собі три божественні парфуми на тему вина. Кожен з них має яскраву індивідуальність: східно-квіткова тема Dom Rosa представляє магію шампанського – ігристого та п'янкого, витонченого та витонченого, а Bello Rabelo, навпаки – темпераментний та гарячий аромат, як кров воїна-переможця, він крутить голову на кшталт густого, солодкого міцного портвейну.

Але найблагороднішим і найелегантнішим серед них став дерево-фруктовий твір Bloody Wood, чиїм втіленням стало елітне колекційне вино – сухе та легке, з фруктовими обертонами та багатогранною палітрою.

Красивий флакон незвичайної форми придуманий творцями бренду - Філіппе Ді Мео та Давид Фроссар, які заснували свій нішевий парфумерний будинок у 2011 році, і вже досягли популярності, авторитету та захоплення у ольфакторному світі. У портфоліо бренду налічується три десятки парфумів, об'єднаних у тематичні трилогії.

Вся колекція презентована в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Les Liquides Imaginaires Bloody Wood ви зможете за найприємнішою ціною!

 

Кров і вино – що п'янить більше?

Червоне вино стало домінантою цього твору, і саме ця нота відкриває його, ефектно прикрашена оксамитовими пелюстками троянд та пудровими дотиками фіалок.

«Серце» композиції спокусливе та пристрасне завдяки темі червоного вина в обрамленні солодких фруктових нот, серед яких солують запашні вишневі та малинові.

Завершується враження незрівнянними деревними акордами з акцентом на нотах дуба і сандалу, що втілюють силу і ніжність, що злилися докупи.

Якщо вам імпонує така п'янка винна тематика в парфумерії, вам неодмінно варто купити Les Liquides Imaginaires Bloody Wood в інтернет-магазині La Grande, щоб з головою поринути в насолоди, які саме ви гідно оціните.