0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Agent Provocateur Fatale Orchid

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Agent Provocateur Fatale Orchid Парфумована вода
Немає у наявності
Agent Provocateur Fatale Orchid Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Agent Provocateur Fatale Orchid – чарівний супутник сміливої жінки

У нашому швидкоплинному, мінливому світі щодня відбуваються відкриття, залишаючи все менше загадок та нерозкритих таємниць. Але осягнути глибини жіночої природи поки що не вдається нікому, адже сучасні красуні мають цілий арсенал засобів, щоб оточити себе флером загадковості та таємничості.

До таких сильнодіючих інструментів інтриги та спокуси належить м'який та ніжний аромат Fatale   Orchid . Його спокусливі квіткові та східні переливи дивують, провокують на неординарні вчинки, пожвавлюють солодкі спогади, ведуть у царство фантазій.

Цей розкішний букет створений для рішучих та наполегливих леді, які визначили для себе життєві пріоритети та рухаються до мети, незважаючи на труднощі та перепони. Він чудово розкривається в урочистій, святковій атмосфері та на романтичному побаченні, а також, завдяки легкості та ненав'язливості, підходить для доповнення денного офіційного та невимушеного стилю.

 

Історія аромату

 

Епатажний британський бренд Agent Provocateur набув популярності відразу після виходу першої колекції ажурної спідньої білизни, спровокувавши переворот у свідомості манірних, консервативних англійок. Ефект бомби, що вибухнула, справив і перший парфум, виданий у 2000 році і покликаний розбудити чуттєвість, внести в буденну реальність еротичні нотки.

Невинність і зухвалість, делікатність і самовпевненість жіночних «героїнь нашого часу» відобразились у новій лінійці « Fatale », створеній парфумером корпорації International Flavors & Fragrances Jean-Marc Chaillan та випущеної навесні 2014 року. У 2018 естафету фатальної слави продовжила містична та багатогранна Fatale Orchid , яка передає ніжні, чуттєві відтінки вишуканої та примхливої квітки, що росте серед диких скель та каміння.

Флакони для парфумованої води виконані у традиційному для цієї колекції приємному дизайні. Вони мають строгу прямокутну форму і зовні нагадують огранований аметист, що пікантно сяє своїми фіолетовими гранями. Їхні мерехтливі відблиски «малюють» образ привабливої, пристрасної жінки, яка досконало опанувала мистецтво спокуси.

 

Ода свободі, еротиці та розкоші

Композиція привертає увагу і викликає романтичні почуття не стільки витонченим оформленням, скільки розкішними, чарівними мотивами кольорів, фруктів, замші, ванілі, амбри. Солодку мелодію, що оспівує життєрадісну, волелюбну жінку, починають ноти іскристого, зухвалого лимона, що пульсує свіжістю бергамоту та соковитого, медового абрикосу. Гарячий, сексуальний темперамент передають нотки троянди та глоду, відкриваючи заборонені двері, за якими причаїлися основні інстинкти людини – кохання, свободи, домінування, самозбереження. Разом із ними у «серці» піраміди звучать фруктові відтінки сливи та кремові нюанси аристократичної магнолії – символу чистоти та чуйності. Пилкі замшеві, ванільні та амброві акорди, доповнені вкрапленнями зелених пачулей, формують солонуватий, смолистий шлейф, огортають яскравою, теплою шаллю.

Купити Agent Provocateur Fatale Orchid ви можете на сайті магазину оригінальної парфумерії та косметики Lagrande.