0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Tailor Exclusive Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Tailor Exclusive Men Туалетна вода
Немає у наявності
Tom Tailor Exclusive Men Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Чоловіча композиція Exclusive Men від популярного німецького бренду Tom Tailor вийшла у липні 2016 року. Аромат стильний та привабливий, є частиною однойменного парфумерного дуету. Він розроблений спеціально для літнього сезону. Чудовий цитрусовий фужер натхненний романтичними прогулянками та часом, який закохані проводять разом.

Парфум приємно освіжаючий, делікатний і ненав'язливий, наповнює енергією, бадьорить і надає впевненості у собі. З ним легко та комфортно – те, що потрібно для спекотної погоди! Туалетна вода адресована чоловікам сучасним та активним, які не люблять сидіти на місці, воліючи наповнювати свій день новими відкриттями та враженнями. Її власник привабливий, незмінно елегантний, з пустотливим блиском очей та широкою щирою усмішкою. Приваблює до себе зацікавлені погляди та виділяється на тлі решти – у тому числі й завдяки вдало підібраному аромату.

Він не надто інтенсивний, але помітний – оточуючих не дратує, тонізує та дарує чудове відчуття прохолоди. Має універсальний характер і підходить для повсякденного використання, від роботи в офісі, переговорів, і ділових зустрічей до фуршету, вечора з друзями в пабі або побачення з коханою. Розкриття букета багатогранне та багате, з чудовою палітрою відтінків та грою півтонів, тому не набридає протягом усього дня. Це той самий фінальний штрих, який зробить ваш образ незабутнім і ефектним, допоможе залишатися на висоті за будь-яких обставин.

Відкривають ігристу та спокусливу піраміду дзвінкі переливи цитрусів. Витончена гіркота грейпфрута та пронизлива свіжість бергамоту миттєво налаштовують на позитив, розбурхують рецептори та проганяють залишки сну. Це чарівна симфонія радості та легкості, приправлена щіпкою імбиру для пікантності. Градус інтриги підвищують прохолодні відблиски дикої м'яти, темпераментні акценти шафрану та традиційний шипровий акорд лаванди, сплітаючись разом у просто запаморочливу феєрію. Пряна краса зелених трав віртуозно доповнює п'янку насолоду ананаса і яблука, чудово відтворюючи атмосферу тінистого і густого гаю, де під покровом пишних крон вільно гуляє вітер, приємно остуджуючи розпалену сонцем шкіру.

На зміну фруктово-спецієвим мотивам приходить благородна база, зіткана з іскристих нот шоколадно-терпких пачулі, мускусу, м'якої шкіри і мерехтливої амбри, поданої на чудовій сандаловій підкладці. Парфум ігристий і переливчастий, з досить лаконічною пірамідою, але при цьому елегантний і привертає увагу. Універсальний варіант, доречний за будь-яких обставин. Відмінно поводиться в теплу погоду.

Поставляється у прямокутному флаконі із синього скла з глянсово-гладким сріблястим стоппером. Купити Tom Tailor Exclusive Men можна в інтернет-магазині La Grande.