0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Orientali Zahira

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Orientali Zahira Парфумована вода
946 грн
Bvlgari Le Gemme Orientali Zahira Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Orientali Zahira – орієнтальна красуня!

 

Модний будинок Bvlgari талановито оспівує яскраву, сонячну красу жінок Сходу з їхньою насиченою енергетикою. Le Gemme Orientali Zahira – парфум, який не залишає сумнівів: його володарка – жінка-приз, жінка-мрія, солодка та радісна! Саме такий настрій дарують нам переливи жовтих квітів та теплих прянощів, кориці та амбри, солодко-ванільних та деревних нот.

Парфум присвячений каменю Сонця – вогненному топазу, і всім своїм характером він демонструє подібність із цією коштовністю: гарячий, променистий, він зігріває і надає сили, наповнюючи світлом весь простір навколо.

Трохи історії

 

Колекція Le Gemme Orientali зачаровує різноманітністю відтінків східної жіночої краси. Кожен із творів тріади названо орієнтальним ім'ям красуні та втілює зовсім особливий характер: флорієнтальна жасминово-ладановая Lazulia, фініково-пряна Selima та корично-ілангова Zahira.

Всі видання тріо-колекції – осінньо-зимові, вечірні, святкові, проте саме «Захіра» найбільш універсальна: її аромат буде доречний навіть навесні чи влітку – пізно ввечері чи вночі він візьме вас у свій солодкий полон і розбуди чуттєвість, гідну захоплення!

Красивий флакон незвичайної форми створений спеціально для жіночих видань багатопланової колекції «Гемми», що означає «Кам'яни» – всі парфуми тут присвячені коштовностям! Ось чому фіали та кришечки декоровані натуральним камінням – ви набуваєте коштовності подвійно!

Автором композиції Bvlgari Le Gemme Orientali Zahira стала талановита Даніела Рош-Андріє, яка працювала з Шанель, Прада, Тіффані та іншими великими парфумерними будинками, подарувала світу два десятки «Камушків» Булгарі та чимало бестселерів інших марок: Le Monde Est Beau Iris Prada, Gucci Eau de Parfum та Tiffany & Co.

Вся колекція Le Gemme, включаючи шикарну лінійку Orientali, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Bvlgari Le Gemme Orientali Zahira Ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Камінь радості та душевної рівноваги

Цей яскравий, сонячний аромат втілює один з найефектніших каменів – золотистий топаз, виконаний енергії та тепла: це особливо сяючий різновид гірського кришталю. Вважається, що він знімає стреси, врівноважує емоції, робить сон приємним, а характер – гармонійним.

Композиція спокушає і зачаровує своїми чуттєвими переливами, спокушаючи з перших миттєвостей яскравим акордом запашної кориці з її привабливою пряною аурою.

Спеціальну прелюдії змінює нескінченно сексуальна нота іланг-ілангу – квітки, що пробуджує бажання. Символ щастя на далеких південних островах, солодкий тропічний іланг недарма вважається одним із найсильніших афродизіаків світу.

Його насолода посилена нотою бензоїну, чия смолиста чарівність просто божественна.

Якщо вам хочеться наповнити себе світлою енергією, гармонізувати свій емоційний стан і максимально підкреслити теплий, привабливий бік жіночності, вам варто купити Bvlgari Le Gemme Orientali Zahira в інтернет-магазині La Grande!