0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Pc02

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

biehl parfumkunstwerke pc02 Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності
biehl parfumkunstwerke pc02 Парфумована вода
Немає у наявності

Biehl Parfumkunstwerke pc02 – безцінний подарунок для гурманів!

 

Якщо ви любите солодощі і не мислите свого парфумерного гардеробу без гурманики - Biehl Parfumkunstwerke pc02 буде справжнім відкриттям для вас! Цю композицію складно віднести до певної групи: тут і насолода, і квіти, і прянощі, і мед - у повітрі витає аура неймовірного комфорту та умиротворення! Аромат, немов машина часу, повертає вас у найщасливіші моменти дитинства чи юності, коли ви насолоджувалися простими, але такими чудовими радощами життя!

Він стане чудовим супутником для холодної пори – зима та осінь у його обіймах будуть солодкою казкою, з якою не захочеться розлучатися.

Парфуми, безперечно, адресовані жінкам - і хоча виробник позиціонує його як унісекс-варіант, жінки все одно заберуть флакончик цього солодкого наркотику, якщо їх коханий забуде поділитися з ними такими чудовими ласощами!

Прекрасний вибір для побачень та особистого часу, коли хочеться поніжитися, розслабитися і віддатися чуттєвим гурманським задоволенням, переймаючись кінчиками волосся думкою про те, що життя - прекрасне, dolce vita!

Історія аромату

 

Майстер ольфакторного мистецтва Patricia Choux представила свій твір у 2007 році. Її ініціалами і була названа композиція: у цьому секрет бренду Biehl Parfumkunstwerke , який не прагне розкривати імена своїх парфумерів і в принципі уникає будь-якої реклами – а тим часом, з цим будинком співпрацював навіть парфумер-легенда 21 століття Геза Шоен!

Саме якість та ексклюзивність – головні переваги ароматів пана Біля, ось чому навіть без промоутингу вони є символами креативної сучасної нішевої парфумерії у всьому світі. У простих і лаконічних фірмових флаконах плескається справжнє диво, і хто хоч раз познайомився зі світом ароматів цього бренду, завжди з цікавістю стежитиме за його продукцією.

Придбати Biehl Parfumkunstwerke pc02 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – тут ви можете бути повністю впевненими у справжності флаконів, за якими немає необхідності їхати до Європи.

 

Biehl Parfumkunstwerke pc02 – дорогоцінні солодощі.

Офіційний сайт бренду Biehl розкриває справжні секрети цієї райської насолоди: поєднання найсмачнішого рахат-лукуму і запашного темного меду зводить з розуму всіх любителів солодкого!

Ці ноти стали домінантою композиції, і саме навколо настільки гурманського центрального акорду і вибудувана вся піраміда композиції – причому, незважаючи на достаток солодощі, результат вийшов вишуканим і навіть витонченим!

Однак прелюдія до цього десерту зовсім інша: початкові ноти яскраві та пряні, тут кардамон солює в цілому калейдоскопі спецій, розсипом сяючих у п'янкому медовому напої. Приємну терпку нотку вносить бергамот із його цитрусовим аристократизмом.

"Серце" композиції віддано східній гурманіці - цукровий рахат-лукум і мигдаль - неймовірне сполучення! На цьому фоні тріо півонів, троянд і білих фрезій вносить хвилюючий і надзвичайно жіночний акцент.

Фінал спокушає медовими переливами та співзвучними ним солодко-пряними нотками бобів тонка, чуттєвими тонами пачулі та магнетичними струмами мускусу. Деревна база дарує всій композиції шляхетність.

Якщо ви віддаєте перевагу солодким ароматам, що звучать не побито і дорого, рекомендуємо вам купити Biehl Parfumkunstwerke pc02 - буде шкода пропустити такий рідкісний ексклюзив, призначений для справжніх цінителів.