0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Pc01

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Biehl Parfumkunstwerke pc01 Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності
Biehl Parfumkunstwerke pc01 Парфумована вода
Немає у наявності

Biehl Parfumkunstwerke pc 01 - вся краса жіночності!

Biehl Parfumkunstwerke pc 01 - аромат неймовірної краси: у ньому зібрані найпроникливіші квіткові мотиви та найніжніші фруктові ноти. Їх хвилюючий мікс миттєво піднімає настрій, дарує позитив і гармонізує ваші емоції: навіть якщо ви розсерджені або засмучені, запах має чарівну заспокійливу дію на всіх навколо: у хмаринці такого аромату неможливо злитися, ображатися і нудьгувати!

Ця квітково-фруктова композиція сприймається дуже барвистою і багатогранною завдяки включенню акордів цитрусів та тропічних фруктів, а чуттєвості додає звучання приваблива мускусна база. Гідна стійкість дозволяє вам не турбуватися про цілісність образу протягом дня, а здатність аромату лягати близько до шкіри дозволяє використовувати його без обмеження, не заважаючи іншим.

Хоча парфумована вода представлена брендом як унісекс-фомат, шанувальники парфуму одностайні в тому, що аромат неймовірно жіночний. Він буде дивовижним супутником романтичної дівчини протягом весни та літа, а якщо вам захочеться раптом пережити теплі сонячні дні взимку – стане джерелом приємних спогадів.

Історія аромату

 

До створення ароматів колекції будинку Biehl Parfumkunstwerke його творець пан Біль залучив найкращих майстрів сучасності. Їхні імена зашифровані в перших літерах композицій, і під PC ми можемо дізнатися талановиту Patricia Choux, яка представила свій витвір у 2007 році і присвятила його квітучому літньому саду.

Бренд віддає перевагу не тільки найкращим фахівцям - він прагне досконалості у всьому: найкращі інгредієнти, лаконічний, але стильний дизайн флаконів і неймовірне звучання в результаті - це парфумерія для перфекціоністів!

До того ж марка пишається тим, що приваблює своїх шанувальників виключно якістю продукції: тут не витрачають грошей на рекламу, проте знаходять поціновувачів свого мистецтва по всьому світу: у середовищі "ольфактоних фанатів" ім'я Biehl Parfumkunstwerke має чудову репутацію.

Купити Biehl Parfumkunstwerke pc01 ви можете не тільки за кордоном, а й в Україні: інтернет-магазин La Grande пропонує чудовий вибір колекції творів рідкісного бренду.

 

Biehl Parfumkunstwerke pc01 – ніжна весна та радісне літо

Парфум зустрічає нас яскравим акордом освіжаючих зелених нот, які ефектно доповнені цитрусовим тандемом соковитих солодких танжеринів та квітково-зелених неролі. Артемізія привносить у цю прелюдії приємну медову гіркуватість, що надає композиції вишуканості.

"Серцевий" акорд спокушає ніжним, напрочуд приємним і натуральним ароматом манго, а потім обсипає пелюстками півонії і огортає оксамитом ірисів, що створюють хвилюючий і дуже виразний квітковий дует.

Фінал парфуму зачаровує магнетизмом мускусу і красивою парою деревних ароматів: теплого кашмерану, що обволікає, і димно-шоколадного ветивера.

Якщо ви хочете все літо пахнути виключно жіночно, але незвичайно - не бажаєте бути клоном сотень інших красивих жінок, які користуються відомими ароматами, вам, безумовно, варто купити Biehl Parfumkunstwerke pc01 - це справді парфум вашої мрії!