0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nina Ricci Chant D'Extase

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nina Ricci Chant d‘Extase Парфумована вода
Немає у наявності
Nina Ricci Chant d‘Extase Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Nina Ricci Chant d'Extase - запрошення у світ насолод

 



Chant d'Extase - аромат преміум-класу, одна крапля якого відчиняє двері до казкової країни чудес, народжує солодкі мрії, надихає на бешкетні вчинки. У цьому таємничому куточку живе міфічна русалонька, оточена життєрадісними німфами, манить своєю чарівною піснею, кличе насолоджуватися життям і балувати себе.

Насичена солодкими, свіжими та пекучими мотивами квітів, фруктів, прянощів композиція звучить чуттєво та пристрасно, проникає у підсвідомість, обпалює почуття, змушує серце прискорено тремтіти, дарує відчуття неземного задоволення.

Парфум адресований милим, привабливим жінкам: романтичним мрійницям, гламурним красуням та активним, цілеспрямованим діловим леді, небайдужим до себе та налаштованим бути взірцем жіночності, шарму, елегантності. Він відмінно підходить до літніх сукень, джинсів, курток, доречно поєднується зі строгими офісними та розкутими святковими вбраннями.



Історія аромату

 

У 2018 році елітна романтична колекція L'Extase модного бренду Ніна Річчі поповнилася легкою, грайливою серією Chant d'Extase, виданою лімітованим тиражем у концентрації парфумованої води.

Композицію квіткової, фруктової новинки розробив французький парфумер з вірменським корінням Francis Kurkjian - лауреат престижної премії Франсуа Коті, кавалер Ордену мистецтв та літератури, творець ароматних шедеврів для Giorgio Armani, Escada, Christian Dior, Kenzo та інших компаній, власник власного бренду.

Дизайн ексклюзивного пакування для нового видання виконала молода художниця з Польщі Мартіна Золтажек. Натхнена барвистою природою, стародавніми легендами та казками, вона зобразила на коробці чарівну русалку з довгим розпущеним волоссям, лагідні морські хвилі та екзотичні рослини. Ілюстрація, а також лаконічний флакон, пофарбований у синювато-блакитні тони та увінчаний золотистою кришкою, навівають думки про відпочинок та пригоди.



Імпровізація на тему жіночності та спокуси

 

Як і вся парфумерія Nina Ricci, «Пісня екстазу» асоціюється з розкішшю, блиском, витонченістю, яскравими емоціями. Вона піднімає настрій, підвищує градус чарівності, полонить легкістю та безтурботністю звучання. Ноти соковитої малини та пряного імбиру, розбавлені вкрапленнями гіркого лимона та приємними ягідними, деревними, цитрусовими напівтонами, з нюансом рожевого перцю, пожвавлюють атмосферу, насичують її хтивими іскрами, здатними розпалити багаття великого кохання. Акорди «серця» заряджають енергією морських ноток, спокушають чудовими інтонаціями аристократичної магнолії, опівнічного жасмину та бархатистої, медової троянди, підкреслюють вишуканість та чуттєвість своєї героїні. Шлейф переливається ніжними нюансами ванілі та карамелі, приваблює відтінками привабливого мускусу та загадкової сірої амбри.

Якщо ви хочете почуватися розкутою та безтурботною, вам варто купити Chant d'Extase Nina Ricci. Здійснити ваше бажання допоможе інтернет-магазин La Grande: у нас ви знайдете як класичні, так і нові брендові твори.