0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Gs03

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

biehl parfumkunstwerke gs03 Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Biehl Parfumkunstwerke gs03 - Зухвала невинність!

У композиції Biehl Parfumkunstwerke gs 03 німецькому будинку селективної парфумерії вдалося, здавалося б, поєднати протилежності: аромат юний і зухвалий - і водночас теплий і принадний, невинний - і водночас чуттєвий.

Ця парфумована вода відноситься до групи квіткових дерев'яно-мускусних ароматів - і, звичайно ж, вона складна та багатогранна, проте сприймається легкою та природною. Ароматична мелодія прикрашена білими квітами та цитрусами, свіжими прянощами та мускусом - прекрасне доповнення сучасних чоловіків і жінок, яке особливо красиво звучить осіннім днем!

Історія аромату

 

Творець бренду Thorsten Biehl, нащадок сім'ї парфумерів з Гамбурга, у своїй творчості наголошує не на рекламі чи зоряному іміджі медійних персонажів, які представляють компанію та її продукцію, а на якість товару, що говорить саме за себе. Як не дивно, навіть у наш час агресивного маркетингу такий підхід виявився виправданим: репутація парфумерного будинку бездоганна, а клієнти, які є справжніми поціновувачами високого ольфакторного мистецтва, не пропускають новинки і із задоволенням насолоджуються вже існуючою колекцією ароматів.

Бренд дебютував у 2007 році з творами, оформленими гранично лаконічно, щоб не відволікати покупців від суті – чарівного вмісту цих простих на вигляд флаконів. Навіть назви більше нагадують закодовані послання, аніж традиційні імена парфумів. До речі, це так і є: літери шифрують ініціали парфумерів, цифри – порядкові номери представлених ними композицій. У випадку з Biehl Parfumkunstwerke gs03 ми з подивом і радістю виявляємо, що автором твору є ніхто інший, як всесвітньо відомий маестро нішевої парфумерії Геза Шоен (Geza Schoen) - автор цілого інноваційного спрямування та чудової плеяди ароматів під назвою "Моло".

Парфумер представив третій парфум у своїй лінійці в 2013 році - після шипрового та шкіряного номерів 01 і 02 композиція 03 є перетворенням ідеї одеколону - аромат традиційно свіжий, але набагато чуттєвіший і тепліший.

 

Biehl Parfumkunstwerke gs03 – більше, ніж одеколон!

Композиція, як і обіцяв маестро, вийшла набагато глибшою та цікавішою, ніж традиційний формат eau de cologne. І якщо її старт освіжає та тонізує, то подальший розвиток – набагато багатогранніший.

Початок класичний: квітково-цитрусовий аромат неролі та флердоранжу (квітів апельсинових дерев) доповнений соковитими іскрами стиглих мандаринів та темпераментним акцентом перуанського рожевого перцю. Гармонію в це контрастне поєднання вносить теплий смолянистий аромат ялівцю.

Серце композиції усипане квітами: пудровий оксамит ірисів виконує головну партію, а чуттєвий дует троянди та жасмину привносить ніжну романтичну хвилю.

Фінальний акорд складний і вишукано хитромудрий. Він зустрічає нас деревним тріо шоколадних і димних відтінків ветівера, смоляного тепла білого кедра та лісової аури дубового моху, а потім пестить нюх насолодою сіамського бензоїну та бобів тонка. Зрештою, магнетизм мускусу та кастореуму завершує це неймовірне поєднання.

Навіть таку рідкість, як продукція селективного німецького бренду, ви маєте можливість придбати в Україні: купити Biehl Parfumkunstwerke gs03 можна в інтернет-магазині La Grande.