0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Gs02

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

biehl parfumkunstwerke gs02 Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Biehl Parfumkunstwerke gs02 - прогулянка до горизонту

Селективний парфумерний будинок Biehl Parfumkunstwerke дарує всім шанувальникам шкіряних та трав'яних композицій справжній символ свободи – унікальну парфумовану воду з лаконічним ім'ям gs 02 , в якій смислів і відтінків так багато, що просто не відірватися: хочеться насолоджуватися і розбирати на нотки, а може навпаки - захоплюватися цілісністю звучання однієї з гармонійних сучасних композицій нішевої парфумерії.

Ароматичні та шкіряні, амброві та мускусні, трав'яно-гіркі та свіжі пряні переливи захоплюють вашу уяву, несучи її в ті дали, які відомі тільки вам.

Парфум є класичний унісекс-варіант: він чудово поєднується і з жіночими, і з чоловічими образами, вигідно виділяючи саме ті риси особистості своїх власників, на яких вам самим хотілося б поставити акцент: любов до свободи, силу духу, цілісність характеру.

Душа ж самого парфуму цілком належить осені: лише коли настане ця золота пора філософського ставлення до життя, вам відкриється відповідь на питання "чому".

Історія аромату

 

Бренд, названий на честь сімейства парфумерів Biehl із Гамбурга, дебютував із великою колекцією абсолютно незвичайних ароматів у 2007 році. Акцент був зроблений на бездоганну якість - саме вона і створила репутацію марці, яка дуже швидко завоювала собі шанувальників по всьому світу без будь-якої реклами.

Не афішуються навіть імена творців композицій - насамперед тому, що це відомі майстри, і бренд Біль не хотів би змішувати колишні зразки творчості цих парфумерів для інших марок з абсолютно унікальними творами для даного будинку, ось чому для назв навіть літери обрані маленькі, а не великі. Однак ми розкриємо вам секрет: під "шифруванням" gs ховається гучне ім'я Geza Schoen - легендарного творця "Молекул", одного із символів сучасної парфюмерії ніша.

Фірмовий стиль флаконів також максимально простий і лаконічний: єдиною прикрасою можна вважати вензель марки з літерою В. Такий вигляд ніби каже нам: зосередьтеся на вмісті, адже головне – усередині, а не зовні!

Купити Biehl Parfumkunstwerke gs02 в Україні, виявляється, досить легко: ви можете зробити це в інтернет-магазині La Grande, цілком впевнені в справжності продукції бренду.

 

Biehl Parfumkunstwerke gs02 – п'янке повітря степів

Аура степових трав і романтика далеких просторів огортає вас з першими ж нотами композиції, які відкриваються вам аристократично полинною гіркотою, співзвучною їй медовою гіркуватістю ангелики, запашною ноткою чебрецю, стиглої солодощами апельсинів і п'янким акордом кампарі - аккордом і випивкою.

Серцевий акорд є магічним тяжінням тварин нот: шикарний домінантний акцент шкіри доповнений анімалістичною магією кастореуму.

Фінал композиції дарує насолоду приємностям життя: ніжна ваніль доповнена пряною солодкої зеленню бобів тонка і зігріта обволікаючим аспектом амбри.

Якщо ви любите "шкіряні" аромати, не проти розслаблюючих алкогольних акцентів у парфумерії і віддаєте перевагу нішевим брендам, тоді вам просто необхідно купити Biehl Parfumkunstwerke gs02, щоб знайти справжню коштовність для своєї колекції!