0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Eo01

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Biehl Parfumkunstwerke eo01 Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності
Biehl Parfumkunstwerke eo01 Парфумована вода
Немає у наявності

Biehl Parfumkunstwerke eo01- насолода для гурманів

Німецький бренд нішевих рідкостей представляє одну з найгурманських своїх композицій - Biehl Parfumkunstwerke eo 01 . Хоча за стилістикою звучання це типово орієнтальний аромат, у ньому, як кажуть, ніщо не надто: немає надмірності та навмисності класичного парфумерного "сходу", немає і монотонності, звичної у традиційних гурманських парфумах.

Композиція нагадує картину, мазки на полотні якої виконані то теплими прянощами, то бальзамічними акцентами, тут чується і нагріте сонцем дерево, і ванільна насолода, і жіночна пудровість. Цікаво, що парфумована вода цілком підійде також чоловічої аудиторії, адже вона задумана і виконана в унісекс-стилі. У будь-якому випадку, для гармонійної пари флакончик цієї гурманської насолоди буде чудовим подарунком!

Історія аромату

 

Бренд отримав свою назву на честь прізвища засновника та його сина Thorsten Biehl – підприємця з Гамбурга, який у 2007 році перейняв сімейну естафету у свого батька, відомого у Європі парфумера Henning Biehl. Цей селективний будинок швидко завоював також ринки обох Америк та Азії, причому популярність здобула цілком заслужену: визнання до продукції бренду прийшло не завдяки рекламі, на якій він зовсім не акцентується, а виключно за рахунок якості та відмінного звучання.

Навіть маркетинг і дизайн флаконів підпорядкований цій концепції: прості контури, фірмовий розчерк-символ марки, а також відсутність медійного "обличчя" бренду та хитромудрих назв парфумів: лише порядковий номер, схожий на шифрування. Таким чином, творці композицій намагаються сфокусувати свою аудиторію на власне ароматі, не викликаючи ніяких сторонніх асоціацій.

Проте справжні поціновувачі "знають пароль": у літерах композицій зашифровані ініціали їхніх творців, і "eo" означає авторство Egon Oelkers.

Парфуми бренду – рідкість на ринку, проте, щоб купити Biehl Parfumkunstwerke eo01 в Україні, не треба докладати особливих зусиль: практично вся колекція доступна вам в інтернет-магазині La Grande.

 

Biehl Parfumkunstwerke eo01 – калейдоскоп відтінків прянощі та солодощі

Пряна прелюдія, що відкривається теплими тонами кардамону та мускатного горіха, гармонійно доповнена горіхово-фруктовою насолодою кокосу та абрикосу, а також сонячним соковитим коктейлем із цитрусів – танжерину та червоного апельсина.

У "серце" переливається ансамбль чоловічих і жіночих нот: розкішний палісандр (рожеве дерево), чиє благородство доповнене харизмою червоного перцю, виявляється в одну мить раптом усипаним квітами орхідей, ірисів і конвалій - яка хвилююча мелодія!

Фінал композиції, немов калейдоскоп, демонструє нам безліч барвистих парфумерних відтінків: солодка ваніль змінюється пряністю бобів тонка і принадної кориці, обволікається теплою амброю, потім переходить до вершкової деревини сандала, смолистим ноткам білого кедра і шоколадної димки. та магнетичного мускусу.

Якщо ви шукаєте гідний, незбитий, затишний та "смачний" аромат на сезон осінь-зима, вам варто купити Biehl Parfumkunstwerke eo01 і тим самим суттєво розширити свої уявлення про сучасне парфумерне мистецтво та його нішевий сегмент.