0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Cartier Carat

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cartier Carat Парфумована вода
Немає у наявності
Cartier Carat Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Cartier Carat Набір (парфумована вода 2 флакони по 15 мл)
Немає у наявності

Cartier Carat - весняний букет у крапельках роси.

Аромат Cartier Carat подібний до крапельок роси на квіткових пелюстках: сонечко грає в них своїм райдужним світлом і переливається відтінками білих та жовтих квітів, зелені та пудри. Цей парфум – справжня веселка у витонченому флаконі! Саме тому композиція включає 7 дивовижних за чистотою і гармонією квіткових акценту, кожен з яких символізує свій колір: фіолетовий втілений у фіалці, синій - у гіацинті, блакитний - у лілії, зелений - у жимолості, жовтий - в іланг-ілангу, помаранчевий - у нарцисі, червоний – у тюльпані.

У хмаринці такого аромату хочеться провести всю весну і літо, насолоджуючись її свіжістю, легкістю, і водночас виразністю. Незважаючи на легкість характеру. парфум захоплює і своєю стійкістю, і довгим, хвилюючим шлейфом, за яким хочеться озирнутися.

Історія аромату

 

Всесвітньо відомий ювелірний дім Картьє, як і багато модних будинків у наш час, розширив сферу своїх інтересів, справедливо вважаючи, що краса - поняття ширше, ніж прикраси, адже аромат може доповнити образ анітрохи не менш виразно, ніж кольє або перстень. Перший парфум від Картьє з'явився в 1981 році, а через п'ять років вийшла найвідоміша його композиція, що вже стала класикою - знаменита "Пантера". Зараз дика кішка, що застигла в стрибку, символізує собою парфумерію цього бренду, проте новинки, які пропонує модний будинок, здатні вразити не менше, ніж перевірені часом шедеври.

Так, у 2018 році вийшов неймовірно красивий, ніби кришталевий аромат "Карат", який символізує собою заломлення променя світла, що проходить крізь коштовність: він утворює чудове райдужне сяйво - семицвіття. Автором композиції стала талановитий майстер-парфумер Матільда Лоран. Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, розроблений ювелірами Картьє - він виконаний у вигляді кришталевого фіалу минулих століть, огранованого, немов коштовність.

Хоча парфум вийшов зовсім недавно, в Україні його вже можна купити: Cartier Carat доступний в інтернет-магазині La Grande, де стати його володаркою можна за пару кліків. Якщо ж ви вважаєте за краще тестувати новинки особисто, пригашаємо вас у наш київський шоу-рум!

 

Cartier Carat – справжня коштовність!

Перші ноти композиції – це чудова волога свіжість: така буває у весняному саду одразу після дощу, коли квіти стоять, обмиті прозорими важкими краплями, та витікають аромат чистої зелені. Такий ефект створюють яскраві зелені ноти у поєднанні з акцентом бергамоту та соковитим сплеском стиглої груші.

Але головний скарб парфуму чекає нас у його "серце" - це незрівнянний букет хвилюючих квітів: нарцис і гіацинт, тюльпан і лілія, жимолість і фіалка захоплюють своєю весняною мереживною аурою, а чудові тропічні квітки іланг-ілангу приносять .

Фінал справді чарівний: сонячні кульки мімози дарують чудовий настрій, а мускусне тяжіння налаштовує на чуттєвий лад, пробуджуючи фантазію.

Якщо вам необхідний прекрасний, елегантний, кришталевий аромат для весни або літа - безперечно варто купити Cartier Carat. Ця новинка стане вашим головним відкриттям сезону і прикрасить собою як урочистий, так і звичайнісінький день, перетворивши його на справжнє свято!