0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Парфумована вода
2 865 грн
3 331 грн
Акція
-14%
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Набір (парфумована вода 100 мл + лосьйон для тіла 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Набір (парфумована вода 60 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Набір (парфумована вода 60 мл + парфумована вода 10 мл)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Набор (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 10 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

Колір настрою – темно синій!

 

Новий чоловічий фужерний парфум від всесвітньо відомого модного будинку Yves Saint Laurent сподобається всім, хто цінує так звану «сучасну класику». Композиція Y Eau de Parfum захоплює своєю шляхетністю та водночас – харизматичністю. Вона безперервно переливається відтінками – ароматичними та деревними, теплими та свіжими пряними, фруктово-цитрусовими, роблячи образ небанальним та багатогранним. Стійкість цього твору дозволить його власнику весь день не турбуватися про свою бездоганність, а приємний шлейф дозволить оточуючим звернути увагу на парфум та відзначити його компліментом.

Така парфумована вода послужить чудовим доповненням до дорогого ділового костюма та респектабельного образу успішного бізнесмена, який має не тільки можливості для створення свого іміджу, але й чудовий смак.

Трохи історії

 

Початок колекції Y було покладено дуже давно, в 1964 році, коли парфумером Жаном Аміком було випущено однойменну чоловічу композицію.

2017 року вона отримала сучасну «реінкарнацію» у вигляді деревно-фужерної туалетної води. А через рік вийшла Y Eau de Parfum – більш яскрава, насичена, виразно-фужерна вода, що звучить за оцінками шанувальників більш мужньо, ніж перша версія. Однак обидві вони так сподобалися публіці, що були продовжені новими фланкерами: у 2019 році з'явилася фужерно-пряна Y Live , а в 2020 - легка Y Eau Fraiche.

Творцем парфумованої води став чудовий майстер Dominique Ropion (Домінік Ропійон). Прекрасно попрацювали і дизайнери, запропонувавши оформлення флаконів у ефектному стилі ганьби-тік, прикрасивши скло металевою літерою Y по бічній грані. Для даного видання було обрано насичений синій тон – мужній і глибокий, який чудово передає концепцію аромату.

Купити Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція паризького бренду, заснованого маестро Івом Сен-Лораном у далекому 1961 році.

 

Він гідний вас!

Старт парфуму яскравий і соковитий: дует ароматного зеленого яблука та терпко-цитрусового бергамоту дуже ефектно доповнений пряним темпераментним азіатським імбиром, який обіграний тут неймовірно красиво.

Серцевий акорд наповнює простір чудовою пахощами гірської шавлії, бальзамічно-смолистим ароматом ялівцевих ягід та прохолодним, ментолово-зеленим нюансом герані.

У фіналі виразним акордом звучить дерев'яний бурштин, білий кедр та шоколадно-димний ветивер. Їх чудово прикрашають собою смолистий олібанум і солодкувато-пряні боби тонка.

Це ідеальний вибір для осені та весни, оскільки аромат незрівнянно звучить у прохолодному повітрі. Однак для офісу парфум підходить цілий рік: діловий образ він доповнює просто бездоганно незалежно від сезону!

Вам, безумовно, варто купити Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте подарунок для чоловіка, що відбувся, зі сфери великого бізнесу - або хочете порадувати себе особисто, урізноманітнивши свою колекцію безсумнівно стильною і гідною новинкою.