0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія V canto Cianuro

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Cianuro Парфумована вода (тестер)
100ml
4 348 грн
5 056 грн
Акція
-14%
V Canto Cianuro Парфумована вода
Немає у наявності

Ніколи раніше екзотичні фрукти були настільки гідно представлені в парфумерії. Суть розгадки полягає в тому, що цього разу за справу взявся справжній профі, який прагне в кожній зі своїх робіт продемонструвати індивідуальність власника аромату – неповторний Паоло Теренці. У 2018 році маестро презентував композицію під назвою Cianuro , яку він створив для відомого італійського бренду V canto.

Торгова марка з Італії, яка займається виробництвом нішевої парфумерії, народилася відносно недавно – лише 2015 року. Однак вона вже набула популярності, і досить високу для такого молодого бренду. Своїм успіхом вона завдячує тому, хто наповнює її портфоліо виданнями – майстру в кількох поколіннях, провідному парфумеру Паоло Теренці. А також свого «батька» – компанії Cereria Terenzi Evelino SRL, адже саме вона визначила сегмент, у якому працює бренд. Це напрям розкішної селективної продукції, що створюється для людей, які розуміються на тонкощах парфумерного мистецтва, які розуміють принципи ексклюзивності та унікальності ароматів. Для оформлення видань було обрано певну форму флакона. Поки що в портфоліо бренду лише три колекції парфумів: дебютна, що складається з десяти продуктів, одягнена в чорне, а також Green та Red Collection.

Купити Cianuro – означає пізнати суть контрастності, закладеної автором цієї геніальної роботи на її букет. Мелодія композиції дивує легкістю фруктових акордів, що поєднуються зі строгими, трохи різкими шипровими відтінками. Вона звучить елегантно, доповнюючи своєю розкішшю та шляхетністю образ сильної сучасної молодої людини або витонченої жінки.

Вибравши цю парфумовану воду, ви дізнаєтеся, наскільки стильно та витончено можете виглядати. Її пахощі додадуть вам впевненість у собі, додасть особливість вашому образу. А ще створить навколо вас справжню інтригу, як назва продукту в перекладі означає «ціанід». Досить непростий аромат звучить цікаво та провокаційно, він приваблює приємною насолодою стиглих плодів, витонченою ніжністю квіткових акордів, хвилює чуттєвістю деревно-шкіряної бази.

Старт парфумованої води насичений соковитими та «смачними» акцентами папайї, маракуї, стиглого манго, динамічного ананаса, відтінений елегантним звучанням неролі. У «серці» Cianuro чуються відлуння нарциса та благородної турецької троянди, тонкі нюанси конвалії та водяної лілії. Солодко-деревне пахощі сандалу, м'якість розкішного кашмірського дерева, нюанси чуттєвої шкіри та смолисто-пряних почуттів формують завершальний акорд композиції.

Купити парфум V canto недорого пропонує Lagrande. У нашому інтернет-магазині нішевий бренд представлений багатьма популярними серіями ароматів, серед яких ви напевно зможете підібрати той, що припаде вам до смаку, а наші досвідчені консультанти із задоволенням допоможуть вам у цій нелегкій, але такій приємній справі.