0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Shawn Mendes Signature Shawn Mendes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Shawn Mendes Signature Парфумована вода
Немає у наявності
Shawn Mendes Signature Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Shawn Mendes Signature: ароматна музика !

Чи можна музику перетворити на аромат? Чи можна зробити так, щоб слухати парфуми, почути улюблену мелодію? Відповідь на ці запитання – Signature . Цей парфумерний твір звучить як музика – він і є музикою! Та сама, що надихає і окрилює, захоплює і полонить, змушує серце битися сильніше і частіше.

Shawn Mendes Signature – це аромат-натхнення, аромат-присвята. Над його яскравою та виразною ольфакторною композицією чаклувала талановитий парфумер Селін Барел (Celine Barel). Лейтмотив парфуму – неперевершена творчість молодого канадського виконавця Шона Мендеса. Саме творчий пошук Шона, його творча енергія та натхненний політ, його автентична музика та пристрасть до життя стали відправною точкою у створенні запашної історії.

Візуальний концепт, який сповнений сенсу!

Розпочати знайомство з цим твором ольфакторного мистецтва обов'язково слід з візуальної концепції. Вона вийшла вельми інформативною – знаковою, наповненою змістом та цікавими тематичними алюзіями.

На упаковці парфуму зображено гітару, що повторює татуювання юного виконавця і відсилає до його бекграунду. За задумом дизайнера стилізований малюнок не тільки розповідає про музичну майстерність Шона, а й розповідає про його життєвий шлях, його становлення та коріння. Флакон прозорого скла також сповнений символічних штрихів. У його оформленні є медіатор з автографом співака, кришка оригінально доповнена гітарною струною. Таке персоналізоване візуальне рішення сповнене чарівності. І вже точно не залишить байдужими шанувальників молодого виконавця та його атмосферних пісень!

Парфумерна композиція, яка заворожує

 

Щоб перетворити чудову музику на ароматну сутність, парфумер використовувала оригінальні інгредієнти та нестандартні ольфакторні прийоми. У парфумерній палітрі Signature зливаються в абсолютній гармонії гурманська насолода та вибухова свіжість, квіткова краса і пристрасний схід.

Композиція відкривається наполегливими, експресивними акордами бадьорості, які нам дарують темпераментні фрукти. Поєднання у верхніх нотах лимона, яблука та ананасу – це воістину енергетичний коктейль, що обрушується безмежною свіжістю. Дзвінкий вступ змінюється звабливою нею серцевих нот. У них красиво поєднуються карамельна насолода, що обволікає, кленового сиропу і чарівність прекрасних квітів. Вишукана квіткова складова представлена чарівними трояндами та екзотичними франжіпані. Завершальні ноти парфуму – хвилюючий мускусний шлейф. У ньому звучать благородні переливи білого кедра і причаїлася найсмачніша кремово-вершкова насолода вареного згущеного молока.

Вільним, пристрасним, бажаючим бачити!

Аромат Shawn Mendes Signature придуманий як продовження прекрасної музики харизматичного Шона Мендеса. Він - про творчу енергію і очі, що горять, про бажання створювати і сміливість заявити про себе. Парфум ідеально підійде тим, хто перебуває у пошуках себе та нових смислів – він резонує з креативом та творчим потенціалом, відкритістю та феноменальним талантом.

Купити Shawn Mendes Signature можна в інтернет-магазині La Grande.