0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Juicy Couture Pretty in Purple

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Juicy Couture Pretty in Purple Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Juicy Couture Pretty in Purple Туалетна вода
Немає у наявності

Juicy Couture Pretty in Purple – фіолетова магія!





Цей таємничий, ефектний, вишуканий відтінок прикрасить будь-яку дівчину – особливо ту, яка стежить за модою, адже це тренд наших днів!
Juicy Couture, як завжди, попереду моди і визначає її - він пропонує запаморочливий аромат Pretty in Purple, здатний зробити вашу чарівність особливою!
Аромат переливається відтінками білих квітів та цитрусів, дерева та мускусу, пудрових троянд, фужерних та пряних нот.
Флакон аристократичного фіолетового відтінку прикрашений справжньою золотистою «короною» - шикарною кришечкою у традиційному стилі Джуйсі Кутюр – розкіш та гламур! Він стане чудовим подарунком для тієї, яка почувається справжньою королевою, де б вона не з'явилася.



Трохи історії


Американський бренд Juicy Couture відомий як взірець американського гламурного шику. Він був створений наприкінці 90-х років минулого століття двома амбітними та креативними подругами – Гейл Тейлор та Памелою Скайст-Леві. Дівчата випустили лінію спортивного модного одягу в стилі «глем», доповнивши її трохи пізніше аксесуарами у тому ж напрямку. Успіх прийшов практично відразу: ці яскраві дрібниці популяризували американські селебрітіз, адже вони так чудово вписалися в їхній стиль!
З 2006 року бренд випускає і парфумерію, дизайн та звучання якої не менш гламурне. Яскравим прикладом цього портфоліо є чарівна композиція Pretty in Purple, що вийшла в 2007 році, автором якого стала парфумер Олександра Карлін (Alexandra Carlin).
Гарний флакон фіолетового кольору з короною виглядає дуже стильно. Він став частиною різнокольорової колекції Rock The Rainbow, до якої увійшли також інші парфуми, які втілюють модні кольори. Так, у 2017 році були презентовані флагмани колекції: крім фіолетового Pretty in Purple був представлений рожевий у Барбі-стилі Rah Rah Rouge. У 2019 з'явилися відразу три чудові видання: блакитний квітково-деревно-мускусний Bye Bye Blues, зелений квітковий Palm Trees Pleas та помаранчевий фруктовий Oh So Orange. А в 2021 році колекція поповнилася сонячним цитрусовим парфумом у східному стилі – It's Sunny Hunny.
Вся барвиста райдужна колекція Rock The Rainbow представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Juicy Couture Pretty in Purple можна за дуже приємною ціною і буквально за лічені хвилини.



Прекрасний бузковий...


Композиція відкривається солодким фруктово-ванільним ароматом магнолій – чарівних квітів, що символізують весняну легкість та свіжість. Прекрасна магнолія гармонійно поєднується з бергамотом своїми цитрусовими аспектами, а темперамент цієї прелюдії надає пряна нотка рожевого перцю.
У серці композиції пахне романтичний, солодкий жасмин самбак з його медовими аспектами, шарм якого посилений витонченою нотою гарденії і оксамитовою чарівністю турецьких троянд.
Завершується ця чудова мелодія чуттєвими чарами мускусу на вишуканій деревній основі з кремового ветівера та шляхетного кедра.
Якщо вам імпонує фіолетовий колір, вам варто купити Juicy Couture Pretty in Purple в інтернет-магазині La Grande - це ваш аромат!