0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Joop! Le Bain

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Joop! Le Bain Парфумована вода (тестер без кришечки)
75ml
788 грн
Joop! Le Bain Парфумована вода
40ml
611 грн

Парфумерія Joop! Le Bain

Незвичайний, красивий, шляхетний – у цьому парфумі ви черпаєте свої сили та натхнення, з ним ви регулярно оновлюєтеся. Він дозволяє вам відчувати себе неповторною, бачити цей світ доброзичливим, знаходити позитивні моменти у тому, що вас оточує. Він робить ваш образ інтригуючим, неординарним, і спонукає оточуючих щиро посміхатися вам слідом, створюючи ауру розкоші довкола вас скрізь, де б ви не знаходилися. Парфумована вода Joop! LeBain робить вигляд максимально жіночним, м'яким і спокусливим - незрівнянним!

Яскраво, стильно, актуально з Joop!

Дивовижне поєднання енергійності, зухвалості, прагнення бути кращими, перебувати в процесі постійного розвитку та вдосконалення – все це властиво відомому німецькому бренду Joop! Його у 1981 році створив журналіст та дизайнер Вольфган Юп. Цим рішенням майстер привніс у розмірене життя строгих німців трохи барв. Він подарував своїм шанувальникам можливість демонструвати смак, характер та винятковість. Першою колекцією, презентованою Юпом ще до офіційної реєстрації торгової марки стала лінія розкішних хутряних виробів, яка дуже сподобалася глядачам. Сьогодні компанія займається випуском жіночого та чоловічого одягу, створює взуття та аксесуари, радує шанувальників якісною парфумерією та дивовижними прикрасами.

Розкіш у простому оформленні

Виробництво ароматів налагоджено брендом із 1987 року. Своє перше парфумерне видання, створене Мішелем Альмараком, виробник адресував жінкам. Другою роботою, призначеною для прекрасної половини людства, стала парфумована вода Joop! Le Bain . Її назва відсилає нас до розслаблюючих водних процедур, до такого приємного процесу зняття напруги, очищення тіла від негативної енергії, що виснажує. Від цього парфуму віє теплом, комфортом, насолодами. Його пахощі занурюють у стан млості, з якого ви навряд чи захочете виходити. Воно робить жіночий образ спокусливим та чуттєвим.

Видання вийшло у невибагливому, звичайному на вигляд флаконі, обриси якого трохи нагадують чи то футболку, чи то верхню частину сукні. Але яке дивовижне пахощі ховається в цій лаконічній скляній ємності! Привабливо-солодкий, але не нудотний, стійкий і багатогранний, але не збиває з ніг, цей парфум «всідає» на своїй володарці затишною хмаринкою.

 

Joop! Le Bain – запашна феєрія!

Початкові ноти композиції звучать романтичним флером помаранчевого кольору, терпкістю делікатного бергамоту, приємною кислинкою лимона. Густоту і насиченість цього акорду надають витончені альдегіди. «Серце» мелодії насичене пахощами чуттєвого жасмину та ніжної конвалії, п'янить відтінками благородної троянди. Квіткові тони доповнюють нюанси білого кедра та солодко-деревного сандалу. Тепла амбра, що надає сексуальності, терпко-смолисті пачулі, грайлива ваніль і анімалістичний мускус звучать у фінальному акорді парфуму. Їх доповнює акцент жарких, п'янких бобів тонка, що вносять у мелодію ванільні, мигдальні, чорносливові відлуння.

Купити вишуканий парфум від Joop! можна, зробивши замовлення у Lagrande. В асортименті інтернет-магазину представлені модні та рідкісні парфумерні видання, декоративна косметика, засоби догляду за волоссям тілом.