0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Loewe Aura Loewe Floral

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Loewe Aura Loewe Floral Парфумована вода
2 528 грн
Loewe Aura Loewe Floral Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Loewe Aura Loewe Floral – Королева квітів!

 

Створити навколо себе ауру насиченої, багатої жіночності дозволить приголомшлива квіткова парфумована вода Aura Loewe Floral . Вона просто приголомшує уявою своїми пудровими та ванільними, чуйними та шкіряними, цитрусовими та деревними, тваринами, мускусними та пряними відтінками у хмарі білих кольорів. Це дуже виразний, гарний аромат – щирий символ розкоші!

Він прикрасить вас у ситуації, коли вам важливо презентувати себе як жінку, що відбулася і заможну, - безперечну королеву, яка зійдет на трон скрізь, де з'явиться!

Історія аромату

 

Будинок Лоеве з Мадрида відомий вже понад півтора століття. Він уперше заявив про себе в 1846 році - спочатку як шкіряне підприємство з випуску елітних аксесуарів - настільки досконалих, що з початку минулого століття бренд отримав офіційне право іменуватися постачальником продукції для іспанської королівської родини.

Спочатку це були шкіряні вироби «королівського» рівня та якості, але незабаром до них приєдналися колекції одягу.

Втім, без аромату образ неможливо вважати завершеним - і починаючи з 1972 марка почала випуск також і парфумерії. Лоеве представив чимало красивих колекцій: «Вода», «Повітря», «Есенція», «Соло» - і найбільш виразною і яскравою з них по праву вважається «Аура», початок якої було покладено в 1994 році, а потім лінія продовжилася у новому тисячолітті, втіливши найактуальніші тренди, і до того ж зберігши свою атмосферність та унікальний характер.

Якщо ж ви захочете відкрити для себе нову грань цієї досконалості, рекомендуємо познайомитися також із найсучаснішою версією колекції – Floral 2020.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - елегантний дизайн корпусу та кришка, стилізована під форму фіалу дебютного парфуму бренду L de Loewe.

Купити Loewe Aura Loewe Floral в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна продукція цього престижного нішевого бренду.

 

Тіара для справжньої Королеви.

Композиція відкривається тонізуючим, соковитим несолодким міксом цитрусів та зелені: це ефектне поєднання, в якому бергамот та лимон доповнені зеленими нотками та незвичайним нюансом насіння моркви.

«Серце» твору – чарівний квітковий букет, в якому майстерно з'єднані експресивні акценти солодких квітів апельсина (флердоранжа), пудрових фіалок, оксамитових троянд і чуттєвого жасмину.

Хвилююча квіткова мелодія змінюється чудовою базою, де багатий і розкішний шкіряний мотив прикрашений жіночністю ванілі, орієнтальним колоритом почуттів та сексуальною привабливістю мускусу.

Якщо вам необхідний подарунок для Тієї, яка затьмарює собою всіх присутніх, де б вона не з'явилася, ідея купити Aura Loewe Floral в інтернет-магазині La Grande буде просто геніальною! Такий парфум може замінити собою навіть прикраси - він сам собою ідеально підкреслює статус і елітарність своєї власниці!