0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Peonia Rose Eau Fraiche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Peonia Rose Eau Fraiche Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Angel Schlesser Peonia Rose Eau Fraiche Туалетна вода
Немає у наявності

Чи маєте ви улюблений місяць на рік? Напевно! Своїм фаворитом серед дванадцяти місяців майстри іспанського бренду Angel Schlesser цього разу обрали травень. Саме цієї пори природа навколо забарвлюється в яскравий і соковитий зелений, земля покривається килимом з трав, а в садах і на клумбах розпускаються квіти. Віддаючи шану одному з найрозкішніших у своєму цвітінні рослин, рожевому півонії, парфумери бренду створили неповторний аромат під назвою Peonia R ose E au F raiche .

Іспанський Дім моди Angel Schlesser відомий світу, починаючи з 1983 року. Саме в цей час модельєр-початківець Анхель Шлессер, який згодом назвав своє дітище власним ім'ям, зареєстрував власну торгову марку. Спочатку під нею виготовлявся одяг для чоловіків. Елегантні класичні костюми були відшиті згідно з модними канонами того часу. Їх стали вважати еталонним зразком чоловічої моди 80-х років, а самого дизайнера – талановитим кутюр'є та володарем бездоганного смаку. Сьогодні його компанія займається випуском модних виробів для чоловіків та жінок: одягу, взуття, аксесуарів, ювелірних прикрас. З 1999 року бренд освоює ринок парфумерії. Паралельно з парфумами торгова марка виробляє косметичну продукцію для догляду за тілом.

Хочете поринути в чарівну емоційну атмосферу квітучого півонії? Варто лише купити Peonia R ose E au F raiche , і його мелодія перенесе вас до красивого саду, запросить посидіти в затишній альтанці, біля якої розкинулися пахучі рослини. Їхні пишні важкі бутони з шовковистими пелюстками, покритими краплями холодної ранкової роси, виглядають так велично, а витончений флер, виснажений ними, одночасно дурманить і утихомирює.

Шанувальники композиції виділяють у її звучанні кілька акцентів – цитрусовий та квітковий. Вони називають її легкою, прозорою спокійною та невимушеною. Виробник позиціонує видання як «свіже та ультраженственне, ніжне та спокусливе». Туалетна вода презентована виробником у 2017 році. Вона відноситься до категорії "квіткові деревно-мускусні". Автор цієї роботи – один із найвідоміших майстрів парфумерного мистецтва Іспанії Рамон Монегал, девізом якого є «досконалість та якість у кожній краплі аромату».

Початкові акорди Peonia R ose E au F raiche насичені яскравими та життєрадісними відтінками оптимістичного мандарину та бергамоту, що надихає. Жіноче тріо, що складається з ніжної троянди, хвилюючого півонії та дурманного медово-терпкого жасмину, підкреслює її глибину і багатогранність. Шикарні дерев'яні ноти у поєднанні з чарівним мускусом формують привабливий фінальний штрих.

Придбати Angel Schlesser Peonia Rose Eau Fraiche у Києві можна в Lagrande. У нашому інтернет-магазині завжди знайдуться підходящі варіанти і для тих, хто шукає рідкісні чи популярні видання, і для любителів поекспериментувати, які полюють на новинки. Цінова політика магазину приємно вражає всіх покупців!