0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire Girls Can Do Anything

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Парфумована вода (тестер)
90ml
2 382 грн
2 802 грн
Акція
-15%
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Парфумована вода
Немає у наявності
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Лосьйон для тіла
Немає у наявності

Ця жінка завжди знаходиться в центрі будь-якого галасу. Вона легко може дозволити собі стати ініціатором небезпечної авантюри. І навіть найтяжчий з провин їй буде прощено, тому що вона - особа, одягнена в Girls can do anything ! Парфум, виданий популярним французьким брендом Zadig& Voltaire , адресований поколінню сучасних дівчат, активних і цілеспрямованих - тим, хто самостійно позначає бажані цілі і знає, які кроки треба зробити, щоб досягти їх.

До того, як видання з'явилося в її портфоліо, торгова морок встигла зарекомендувати себе як виробник прогресивних абсолютно нових ароматів. Її роботи однозначно припали до душі тим, кому були адресовані. Про це свідчить велика кількість відгуків, залишених шанувальниками Zadig&Voltaire навіть про ті парфуми, які вийшли зовсім недавно. Крім парфумерної продукції, бренд також займається виробництвом модного одягу та аксесуарів, які пропонує купувати своїм клієнтам у фірмових бутіках. Саме з цього напряму діяльності і розпочалася історія компанії у 1992 році. Її перше парфумерне видання, що вийшло 2009-го, було тепло прийнято і швидко стало популярним. До цих пір вихід кожного ароматного шедевра від Zadig&Voltaire – очікувана і гаряче обговорювана у світі моди подія.

Звичайно – це не про неї. Героїня історії під назвою Girls can do anything – та, кого називають «шибеником у спідниці». Вона безстрашно пускається у пригоди, вона енергійна, емоційна та завжди відкрита для нових вражень. Ця особа швидко міксує різні стилі в одязі і може запросто позичити річ, що особливо сподобалася їй, з шафи другої половинки. Вона любить доглядати себе, тому завжди знає, який колір лаку для нігтів модний в поточному сезоні, і на штанах якої довжини варто зупинити свій вибір. Створюючи цю композицію, парфумер Квентін Біш прагнув зламати усталений стереотип, який проголошує, що є заняття чи функції, виконати які під силу звичайній жінці. Відчути це можна, якщо купити Girls can do anything .

Ця мелодія – щось на межі рішучості, властивої лише найсильнішим з натур, та безкомпромісній ніжності, яка таїться в душі навіть найбільш самовпевнених дівчат. Її початкові ноти оповідають про дурманливе пахощі стиглої груші і соковитого танжерину, відтінені вишуканістю акцентів терпкого бергамота і апельсинового кольору, що надає симфонії жіночності та екстравагантності. У «серце» композиції звучить тандем бобів тонка та чуттєвих мотивів туберози. Відтінки делікатної ванілі та привабливого мускусу, що відчуваються у фіналі, доповнюються несподівано брутальним мотивом папороті, смолистими почуттями, пряним флером гвоздики та анімалістичною чуттєвістю амброксану.

Придбати вишуканий парфум від Zadig&Voltaire ви можете, звернувшись до Lagrande. Замовлення продукції в нашому інтернет-магазині – це дуже зручно. Ми цінуємо наших клієнтів, тому ретельно продумали усі деталі вашої покупки.