0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden Green Tea Fig

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden Green Tea Fig Туалетна вода
Немає у наявності
Elizabeth Arden Green Tea Fig Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

У січні 2018 року культова лінійка жіночих ароматів від американського будинку моди Elizabeth Arden поповнилася ще одним виданням. Цього разу освіжаючий акорд зеленого чаю доповнений солодким пахощами стиглого інжиру, утворюючи чарівну комбінацію свіжості, легкості та прохолоди. Це чудова ода радості - бадьорий, заряджаючий енергією і світлий парфум, який сподобається життєрадісним і романтичним дівчатам.

Green Tea Fig відноситься до фруктових фужерних. У цій версії звична терпкість чайного листа стала більш приглушеною, на зміну їй прийшла безтурботна млість молодих пагонів і соком, що бризкає, ігриста м'якоть напоєних сонцем плодів. Аромат звучить так, ніби ви перенеслися на тропічний острів, суцільно покритий смарагдовою зеленню, і ясним ранком милуєтеся безмежно синьового океану з відкритої тераси, насолоджуючись холодним лимонадом і свіжими, щойно зірваними фігами. Тут панує атмосфера абсолютної безтурботності та розслабленості, день обіцяє бути теплим та наповненим приємними враженнями, адже це ваша відпустка, де немає місця тривогам, турботам та турботам. Тільки блиск хвиль, чарівна музика та чарівне пахощі, яким хочеться насолоджуватися нескінченно!

Відкривають чарівну піраміду кокетливі переливи цитрусів. Бергамот, цитрон і клементин увібрали в себе запал сонячних променів і розсипаються міріадами ігристих іскорок. Вони так і бризкають енергією, миттєво проганяючи нудьгу та розфарбовуючи світ довкола яскравими фарбами. Їх динамічну гру чудово доповнюють ноти благородного плюща та інжирного листя, роблячи звучання більш прохолодним і принадним, немов ковток крижаного коктейлю в розпал виснажливої спеки. Легка терпкість чаю підвищує градус інтриги, неспішно підводячи до бархатистих переливів фіалкового листя і тамаринда, на тлі яких у всій своїй красі постає солодка фіга в обрамленні фісташкових акордів. Незвичайна, але приваблива комбінація, перед якою неможливо встояти! Запаморочлива феєрія фруктів, горіхів і трав закружляє вас у спокусливому ритмі, щоб потім неспішно опуститися на розкішну підкладку з шовковистих мускусних струменів і димчастої вуалі бобів тонка, злегка приправлених щіпкою мускатної шавлії. Поєднання витончене, інтригуюче і неймовірно жіночне - з такою туалетною водою ви точно не залишитеся без оточуючих компліментів!

Видання ідеальне для літа та денного ансамблю. Парфум зробить ваш образ більш елегантним та привабливим, підкреслить природний шарм та життєрадісність, яскраву індивідуальність та неповторне почуття стилю. Він добре поєднується з шовковими блузами, тонкими сарафанами, футболками та купальниками. Це запах делікатний і ненав'язливий, і тому буде доречний і в офісі, і під час прогулянки набережною, коктейльною вечіркою, лекцією чи шопінгом. Купити Elizabeth Arden Green Tea Fig можна в інтернет-магазині La Grande. Ця версія поставляється у фірмовому для колекції округлому флаконі, оформлення виконане в інтенсивному фіолетово-ліловому відтінку. Пляшечка декорована ілюстраціями чайного листа та плодів інжиру.