0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Boss Ma Vie pour Femme L'Eau

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme L`Eau Туалетна вода
1 723 грн
Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme L`Eau Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme L`Eau: ти вся моя життя !

 

Модний будинок Х'юго Бос пропонує чарівну весняно-літню квіткову композицію Ma Vie Pour Femme L`Eau . _ Запахи троянд та зелені, свіжості та мускусу захоплюють та зачаровують, створюючи романтичний, запаморочливий ефект. Коли на дівчині такий аромат стає зрозуміло, що вона наповнена ніжністю і несе в собі ауру щастя, сповнена світла і краси. У неї неможливо не закохатися – адже вона така чарівна, а її парфум має такий хвилюючий шлейф, що немає сил не обернутися слідом…

Прекрасний вибір для весняних чи літніх днів, коли будь-який ваш образ – як для офісу, так і для побачення чи прогулянки стане вершиною стилю та ніжності у хмаринці такого пахощів!

Трохи історії

 

Вперше парфум із романтичною назвою «Моє життя» було презентовано у 2014 році, коли вийшла ця чарівна, жіночна квіткова композиція, обличчям якої стала чудова актриса Гвінет Пелтроу (Gwyneth Paltrow).

Він мав великий успіх, і незабаром колекція у ніжно-рожевих флаконах поповнилася такими виданнями як Runway Edition (2015), Intense (2016), Florale (2017). І, нарешті, 2018 подарував нам ніжну та чудову Ma Vie Pour Femme L`Eau ! Дивною та незвичайною особливістю цієї лінії є той факт, що головною нотою кожного твору є абсолютно нетривіальний для парфумерів інгредієнт – квітка кактуса.

Цю колекцію відрізняють стрункі, витягнуті флакони найніжнішого відтінку із прозорою, витончено скошеною кришечкою. Останній фланкер відрізняється більш опуклим денцем і абсолютною прозорістю скла, за яким плескається світанково-рожеве диво.

Купити Hugo Boss Ma Vie Pour Femme L`Eau в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який робить жінок іконами стилю з 1997 року, коли цей модний дім почав випуск також і жіночої парфумерії, презентувавши класичний шедевр Hugo Woman, доповнивши їм свої чудові колекції одягу для леді.

 

Квітка пустелі

Відкривається композиція чудовим солодким ароматом тропічних квітів – так пахнуть квіти кактуса, які були обрані парфумерами для вступного акорду, покликаного наголосити на незвичності всього твору.

«Серце» сповнене хвилюючим і романтичним пахощами свіжих ранкових півонії, ще вологих від світанкової роси, а також ніжних бархатистих троянд, які так близькі своїм ароматом з півонії – немов сестри. Третьою в цьому букеті стала важка, жіночна магнолія - солодка, чарівна, п'янка, зі сливово-ванільно-лимонними відтінками.

Завершує враження сексуальний, привабливий акцент мускусу на шикарній дерев'яній базі з деревини білого кедра.

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss Ma Vie Pour Femme L`Eau в інтернет-магазині La Grande, якщо вам подобаються повітряні, солодко-свіжі весняні парфуми, адресовані прекрасним дівчатам, чия краса схожа на трепетну квітку!