0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Eau de Citron Noir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Eau de Citron Noir Одеколон
626 грн
Акція
Hermes Eau de Citron Noir Одеколон (тестер без кришечки)
100ml
2 559 грн
3 010 грн
Акція
-15%
Hermes Eau de Citron Noir Одеколон (refill)
Немає у наявності
Hermes Eau de Citron Noir Очищувальний гель для рук і тіла
Немає у наявності

Hermes Eau de Citron Noir – неординарний чорний цитрон!



Парфуми від Ерме створюються для тонких поціновувачів ексклюзивів. Блискучою ілюстрацією цього є стильний та вишуканий фужерно-зелений Hermes Eau de Citron Noir, що підкорює лаконічністю та бездоганністю поєднання цитрусових, деревних та димних акордів.
Це – найсоковитіший, найінтенсивніший з парфумів «цитрусової» колекції будинку Ерме – бадьорий, дзвінкий, іскристий аромат, який буде просто незамінним навесні та влітку!
Адже важко уявити щось яскравіше, що наповнює драйвом і чистою цитрусовою енергією, ніж аромат сушеного цитрона - «лумі», або ж «чорного лайма» з насичено-цитрусовим, абсолютно несолодким звучанням. Ця зухвала кислинка та гіркуватість надзвичайно затребувані у східній кухні та парфумерії – ця нота стала натхненням для парфумера Крістін Нажель, директора Hermès Parfums. Ми можемо довіряти її смаку, адже саме вона подарувала світу такі шедеври, як Miss Dior Cherie, The One Dolce&Gabbana, Fendi Theorema, Si Giorgio Armani, H24 Hermès, Eau des Merveilles Bleue Hermès, Twilly d'Hermès, Un Jardin Sur La Lagune Hermès , Encre Noire Pour Elle Lalique, Versace Woman.



Історія створення



Автор композиції Hermes Eau de Citron Noir, Крістін Нажель представила свій витвір у 2018 році – це одне з перших видань, що вийшли після того, як Крістін змінила на посаді директора парфумерного будинку Ерме самого Жан-Клода Елена, майстра світового масштабу, що пішов на заслужений відпочинок двома роками раніше.
Парфум виявився настільки гарним, що через рік удостоївся найпрестижнішої парфумерної нагороди - FiFi Awards France 2019, що пройшла в Парижі і традиційно зібрала кращих з кращих професійних майстрів і поціновувачів ексклюзивів.
Гарний флакон незвичайного глибокого синього індигово-синього відтінку підкорить всіх естетів - володарів бездоганного смаку.
Вся колекція творів бренду в оригінальній якості за лояльною ціною представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Hermes Eau de Citron Noir як онлайн, так і наш парф-бутик у Києві.



Інтрига чорного цитрона...



Композиція набуває яскравого, яскравого цитрусового акценту, де центральна тема Цитрона – неймовірно соковитого та ароматного – доповнена іскристими, зухвалими тонами лимона та лайма.
Цей цитрусовий вибух змінюється елегантним димним акордом "серця", ефектно аранжованого з ароматним чорним чаєм.
База твору захоплює шляхетністю деревного акценту, реалізованого нотою гуаяка з його чудовим землисто-димно-ванільним підтоном.
Якщо вам імпонують цитрусові парфуми, вам неодмінно варто купити Hermes Eau de Citron Noir в інтернет-магазині La Grande - це просто квінтесенція цього напряму, яку необхідно мати в спекотному сезоні, насолоджуючись його стильним тонізуючим ефектом знову і знову!