0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Rochas Moustache Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Moustache Eau de Parfum Парфумована вода
Немає у наявності
Rochas Moustache Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Восени 2018 року французький будинок моди Rochas зробив чудовий подарунок любителям вінтажної парфумерії. Будинок оголосив про масштабний перезапуск культового парфуму 1949 року, створеного Едмоном Рудницьким (Edmond Roudnitska). Грунтуючись на оригінальній формулі, Наталі Граціа-Четто (Natalie Gracia-Cetto), парфумер компанії Givaudan, оновила звучання легендарного аромату, зробивши його сучаснішим, теплішим і спокусливішим, із чудовими квітковими акцентами.

Як і його попередник, Moustache Eau de Parfum присвячений чепурно закрученим і доглянутим вусам, мода на які повернулася вперше з 30-х років минулого століття. Чудовий дерев'яний східний букет - це втілення шляхетності, респектабельності та елегантності. Розкішний, складний та вишуканий, він адресований чоловікам амбітним та успішним, незалежним та привабливим. Власник парфумованої води харизматичний, наполегливий і зрілий, знає собі ціну і сміливо рухається до поставленої мети, змітаючи всі перепони на своєму шляху. І йому дуже йде багатий, чудово збалансований та цілісний аромат!

Відкривають чудову піраміду традиційні цитрусові мотиви. Це своєрідна данина класичній спадщині, а також чудовий спосіб зарядитись неймовірною енергією та підбадьоритися. Ігристі мандаринові акорди щедро присипані рожевим перцем для пікантності. Вкраплення дорогоцінних спецій миттєво підвищують градус напруги, надаючи звучанню особливу динамічність та інтригу. Напруження спецій остуджує величне пахощі атласького кедра, якому вторить пишна і солодка болгарська троянда, чудово фарбуючи природну терпкість і строгість деревини. Комбінація імпозантна та приваблива, приємно лоскоче рецептори та хвилює кров.

На зміну деревно-квітковому дуету приходить вкрадливий шепіт бархатистих пачулі, що гарно грає на тлі аристократичної бази з бензоїну та ванілі. Дивовижне поєднання землисто-сухих і солодко-пристрасних нот розбурхує уяву і забезпечує особливе багатство розкриття. Парфум приваблює неймовірною грою відблисків і чарівною палітрою відтінків. Він чудово підходить як для денного, так і вечірнього образу, додає ансамблю елегантності та стилю, вигідно виділяючи свого власника на тлі решти.

Це відмінний вибір для бізнес-зустріч і переговорів з діловими партнерами, роботи в офісі та театральній прем'єрі, вечірки у модному клубі чи світського прийому. Композиція, яка гарантовано не залишить вас без компліментів та уваги оточуючих!

Видання поміщене у фірмовий циліндричний флакон із ефектним архітектурним дизайном та рифленими гранями. Ковпачок глянсовий, відтінку вороненої сталі з вигравіруваним по колу логотипом.

Купити Rochas Moustache Eau de Parfum можна в інтернет-магазині La Grande.