0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Rochas Moustache Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Moustache Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Rochas Moustache Eau de Toilette Туалетна вода
Немає у наявності

Чоловіча колекція Moustache модного будинку Rochas була поповнена у 2018 році черговим фланкером. Це вишуканий фужер, випущений у концентрації Eau de Toilette , частина масштабного перезапуску культового аромату 1949 року. Елегантний та стильний парфум стане чудовим подарунком для поціновувачів сучасної класики. Він легкий і ігристий, чудово збалансований, звучить дуже мужньо і благородно, приємно освіжає і чудово розкривається у будь-яку погоду та сезон.

Аромат підходить для повсякденного використання, так як скомпонований ненав'язливо і цілісно, радує неймовірною грою відблисків, багатою палітрою відтінків і помітним шлейфом, що добре впізнається. З ним можна сміливо вирушати на роботу в офіс, на прогулянку з коханою, на бізнес-переговори, культурні заходи чи обід у ресторані з друзями. Туалетна вода добре поєднується як з діловими стилем, так і з неформальним casual: вдало доповнить піджак з брюками або фірмові джинси з модною сорочкою.

Вона адресована чоловікам впевненим у собі, імпозантним і успішним, які мають яскраву харизму і унікальне почуття стилю, знають собі ціну і не бояться ставити перед собою амбітні цілі. Їх відрізняє шляхетність, респектабельність та гарний смак. Це сучасні джентльмени, які завжди опиняються в центрі уваги і користуються незмінним успіхом у прекрасної статі. І їм ідеально підходить гармонійний та переливчастий букет!

Відкривають чудову піраміду енергійні акорди цитрусів. Лимон з бергамотом напоєні сонцем, вони так і бризкають соком, миттєво бадьорячи і тонізуючи. Іскристі фруктові мотиви чудово освіжають і допомагають скинути залишки сну. З ними ваш день гарантовано буде продуктивним! На зміну задерикуватим плодам приходять трепетні трав'янисто-квіткові мотиви. Прохолодна лаванда і замшево-м'яка фіалка красиво грають на тлі невагомого серпанку граціозних неролі, даруючи чарівне відчуття свіжості та чистоти в розпал літньої спеки. Це немов ковток гірського повітря, чарівний луговий серпанок, що укладає вас у повітряні обійми.

Багатогранні переливи зачаровують хвилюючою грою контрастів, лоскочуть рецептори і хвилюють кров, поєднуючи в собі аристократичну гіркоту диких трав з палким натиском задерикуваних цитрусів. Особливого об'єму звучання надають шовковисті струмені білого мускусу, що неквапливо осідають на розкішну мшисто-пачулієву підкладку. Дуже імпозантне та стримано-мужнє поєднання, перед яким неможливо встояти!

Парфум поміщений у фірмовий витягнутий флакон із прозорого скла з металевим ковпачком. Холодно-глянцевий блиск стоппера чудово поєднується з рифленими гранями фіалу. Такий продукт вдало доповнить собою будь-який ансамбль, зробивши ваш образ ефектним і незабутнім. Купити Rochas Moustache Eau de Toilette можна в інтернет-магазині La Grande.