0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Ombre Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Ombre Leather Парфумована вода
4 260 грн
4 954 грн
Акція
-14%
Tom Ford Ombre Leather Парфумована вода (тестер)
6 269 грн
7 290 грн
Акція
-14%
Tom Ford Ombre Leather Набір (парфумована вода 100 мл + спрей для тіла 150 мл)
Немає у наявності
Tom Ford Ombre Leather Спрей для тіла
Немає у наявності

Tom Ford Ombre Leather магія шкіри

 

Цей шляхетний аромат підкорює з перших миттєвостей. Складно сказати, що чіпатиме струнки вашої душі сильніше: розкіш і тваринна привабливість шкіри або витончене диво білих квітів, шарм теплих прянощів або чуттєвість нот амбри, харизма димних акордів або мшисто-пачулеві «спецефекти».

Модний дім Tom Ford поєднав усі ці чари в одній ефектній композиції Ombre Leather, адресованій чоловікам та жінкам, які вміють насолоджуватися теплою, затишною аурою осінніх та зимових вечорів. Формат цього аромату – дружні зустрічі, відпочинок біля каміна, комфортне спілкування у стилі «без краваток», і, звичайно, побачення, на яких ви хочете заявити про свій смак та респектабельність.



Трохи історії

 

Шкіряні парфуми – досить новий напрямок у парфумерному мистецтві, з'явився він лише наприкінці 19 століття. Хоча ароматизація шкіряних рукавичок практикувалася вже з 16 століття, коли люди почали парфумувати аксесуари для балів, однак як духи шкіряний напрямок розвинувся порівняно пізно, зате розкішно: шкіру почали комбінувати з димом і смолами, з тютюном та алкогольними нотами, з прянощами та ваніллю. І якщо ви – шанувальник цього напряму, то, напевно, вже маєте свої переваги серед цього різноманіття відтінків.

Втім, якими б вони не були, композиція Tom Ford Ombre Leather варта вашої уваги! Автором видання стала Соня Констан (Sonia Constant), талановитий сучасний парфумер, відома також такими трендовими роботами, як Pure Musc For Her Narciso Rodriguez, Noir Pour Femme Tom Ford та Her Golden Secret Antonio Banderas

У 2018 році вона представила незрівнянну шкіряну композицію, а в 2021 переосмислили її в ще більш насиченому та повному експресії форматі Parfum (концентрованих парфумів).

Шкіра – взагалі один із улюблених парфумерних мотивів бренду Тома Форда, і найвідоміші видання у цій тематиці – Tuscan Leather («Тосканська шкіра») з нотами малини та пряних трав, а також вишукана квітково-мускусна White Suede («Біла замша»).

Найкращі видання Форда представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Ombre Leather ви можете за лічені хвилини за оптимальною ціною.

 

Розкіш, елегантність, стиль!



Композиція відкривається теплим пряним акцентом кардамону з його незрівнянними солодко-бальзамічними відтінками.

Головна тема дорогої шкіри звучить з неймовірною глибиною та яскравістю в «серці» твору, прикрашена медовими, п'янкими тонами запаморочливого жасмину самбак.

Завершується твір теплим дотиком амбри, шармом дубового моху та чуттєвим колоритом пачулів.

Якщо вам імпонує шкіряний напрямок або необхідно зробити справді шикарний подарунок, вам неодмінно варто купити Tom Ford Ombre Leather в інтернет-магазині La Grande та переконатися у правильності свого вибору!