0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Ch Woman 2015

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera CH Woman 2015 Туалетна вода
2 057 грн
2 420 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera CH Woman 2015 Туалетна вода (тестер)
100ml
2 511 грн
Carolina Herrera CH Woman 2015 Набір (туалетна вода 100 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Carolina Herrera CH Woman 2015 Набір (туалетна вода 100 мл + туалетна вода 8 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Кароліна Еррера народилася у Венесуелі, у забезпеченій сім'ї політиків та латифундистів. Вона здобула чудову освіту та виховання, з раннього дитинства їй прищеплювали гарні манери та смак, тому вибір професії дизайнера не став сюрпризом для її рідних. У своїй дебютній колекції вона зробила ставку на елегантність і жіночність силуету, і не помилилася. Успіх лінійки був таким приголомшливим, що молодий модельєр зуміла переїхати 1981 року до Нью-Йорка, де активно просувала власний бренд.

Поступово в асортименті торгової марки з'явилися стильні аксесуари, прикраси, а пізніше і парфумерія – така ефектна, як чарівна композиція CH Woman 2015 . Це більш солодка та чуттєва версія оригінального видання 2007 року, частина вишуканого парфумерного дуету для Неї та Нього. Жіночий фланкер відноситься до східних квіткових ароматів.

Він ігристий і переливчастий, інтригуючий і витончений, приваблює неймовірною палітрою відтінків та майстерним підбором компонентів, ретельно вибудуваною симфонією та неповторною грою відблисків на шкірі. Це віртуозне втілення гарного настрою, безтурботності та легкості! Акварельно-чистий, приємно освіжаючий парфум, що дзвінить, який налаштовує на позитив, викликає посмішку і додає кокетливого блиску очам. Він трепетний і солодкий, манить до себе та інтригує, оточує свою власницю чарівною аурою прохолоди, розсипаючись на міріади іскристих вогників.

Відкривають чудову піраміду соковиті іскорки цитрусів. Бергамот, грейпфрут і лимон так і приваблюють соковитою м'якоттю, грайливо мерехтять на тлі білих і червоних пелюсток. Флердоранж, троянда та жасмин кружляють у чарівному танці, сліпуче переливаючись в обрамленні невагомого мускусу. Пишні бутони неспішно осідають на повітряну підкладку з апетитного пралине, і їх медову насолоду чудово відтіняє шляхетна велич деревини. Кедр і сандал посилені пікантною негодою м'якої, ретельно виробленої шкіри та шоколадним оксамитом почув. Їхнє імпозантне тепло гармонійно завершує чарівну комбінацію.

Туалетна вода нескінченно жіночна та елегантна, інтригуюча та чарівна у своїй безпосередності. Звучить максимально натурально, полонить проникливою грацією і допомагає відчути себе по-справжньому чарівною. Вона чудово поєднується з різними ансамблями, підходить для роботи та відпочинку, побачень та дружніх зустрічей, урочистих заходів та пляжних вечірок – розфарбує світ навколо яскравими фарбами, підкреслить унікальний стиль та гарний смак своєї власниці.

Купити Carolina Herrera CH Woman 2015 можна в інтернет-магазині La Grande. Видання оформлене у фірмовий округлий флакон, декорований червоною шкірою та прикрашений золотистим декором. На шийці пляшечки красується стильна підвіска з великими літерами модного бренду, а вінчає фіал глянсово-гладкий ковпачок. У серію догляду також входить набір з лосьйоном для тіла, який допоможе створити бездоганний образ.