0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Issey Miyake L'Eau Super Majeure D'Issey

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

1 943 грн
Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’issey Туалетна вода (тестер)
100ml
1 375 грн

L'Eau Super Majeure d'Issey – велич Океану

 

Ісей Міяке ефектно поєднав у своєму новому чоловічому парфумі L' Eau _ Super Majeure d ' Issey деревно-фужерні та морські, солоні відтінки, амброві та димні, цитрусові та ванільні тони. Це стильне, свіже, яскраве рішення імпонує чоловікам, які воліють протягом теплого сезону вести активне, насичене подіями життя, із задоволенням подорожують, займаються спортом, ведуть бізнес, але не залишають своєї мрії про океан і пригоди, пов'язані з його безмежним. простором.

Історія аромату

 

Творець бренду Ісей Міяке – один із найстильніших дизайнерів планети. Його незвичайний підхід поєднує у собі мінімалістичні, витончені традиції Японії та динамічний західний підхід. Такий фьюжн імпонує багатьом політикам та відомим людям – навіть знамениту чорну водолазку Стіва Джобса створив саме Ісей Міке, декларуючи тезу про те, що справжня краса – у простоті.

Топ-лінію чоловічих парфумів «Вода Ісея» відкрив однойменний чоловічий твір у 1994 році, і з того часу колекція наповнилася безліччю фланкерів, одним із яких є новинка 2018 року – версія « Super». Вона стала частиною колекції, присвяченої величі морських просторів, яку роком раніше відкрило «Велич» - флагман лінійки, яка зараз є трилогією – в 2019 до неї додався також парфум «Тінь моря» (Shade of Sea).

Авторами цього тріо стали талановиті майстри Орельєн Гішар та Фабріс Пеллегрін (Aurelien Guichard та Fabrice Pellegrin). Дизайн флаконів демонструє більш глибокий і насичений аромат варіації «Супер», відтінок якого подібний до суворого океанічного простору, освітленого сонячними променями.

Купити L' Eau Super Majeure d' Issey в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція японсько-французького бренду Issey Miyake .

 

Усі відтінки морського узбережжя

Композиція відкривається ароматами, які зазвичай панують на узбережжі: ароматні цитрусові гаї, зарості бальзамічно-пряного, з хвойними відтінками розмарину і запашної мускатної шавлії створюють напрочуд красивий вступ – ви немов гуляєте по узбережжю, насолоджуючись його пахощами, здасться морська синьова.

І це справді відбувається - слідом за стартом розгортається центральна тема моря: насичена океанічна акватика та солоні акценти доповнені тут гарними деревними тонами з переважанням кашмерану та пряним, чуттєвим нюансом почуттів.

Ще цікавіша і багатогранніша основа твору: тут химерно змішалися ноти ароматного диму та шкіри, смолисто-теплого дерев'яного бурштину, солодкувато-трав'янистих бобів тонка і манили ванілі.

Вам, безумовно, варто купити L' Eau Super Majeure d' Issey в інтернет-магазині La Grande, якщо вам близька морська тематика в парфумерії або ви бажаєте зробити значущій для вас людині чудовий подарунок.